Marin Popescu Wedding Photography

Despre fotograful Marin Popescu. Fotograf din Bucuresti.

Biografie: Marin Popescu Wedding Photography reprezinta pasiunea pentru fotografie, dorinta de a ilustra povestea acelor frumoase momente ale unei zile unice si pline de emotii pozitive. Marin Popescu Wedding Photography reprezinta si un partener de incredere, prin implicarea si daruirea noastra vom crea o imagine unica nuntii voastre, exact asa cum v-o imaginati. Marin Popescu Wedding Photography mai reprezinta si placerea de a lucra cu oamenii, de a relationa si a te bucura alaturi de ei in aceste momente frumoase din viata lor. Consider ca in fiecare fotografie dincolo de vizual exista emotii. Emotii care daca sunt bine transmise te fac sa te simti pentru o clipa acolo in mijlocul evenimentelor. O fotografie reusita este aceea care te face sa retraiesti acea clipa oricat de mult timp va trece de la realizarea ei. Ca fotograf de evenimente, nu există satisfacție mai mare decât aceea de a citi bucuria din sufletul mirilor sau a proaspeților părinți, când revăd fotografiile și retrăiesc acele momente magice. Ca stil fotografic imi place sa mentin un echilibru intre fotojurnalism si fotografie regizata, pentru ca la un astfel de eveniment conteaza foarte mult atat surprinderea instantaneelor, a oamenilor, a bucuriei si emotiei pe care o traiesc in acea zi, cat si arta de a creea o imagine unica artistica a evenimentului.

Echipament foto: Nikon D610, Tamron 24-70 f2.8, Nikon 85mm f1.8, Tamron 70-200 f2.8, Nikon D7000, Tamron 17-50 f2.8, .

Website / Blog / Portofoliu:
Marin Popescu Wedding Photography - http://efotonunta.ro/
Total accesari link: 130

Marin Popescu Wedding Photography reprezinta pasiunea pentru fotografie, dorinta de a ilustra povestea acelor frumoase momente ale unei zile unice si pline de emotii pozitive. Marin Popescu Wedding Photography reprezinta si un partener de incredere, prin implicarea si daruirea noastra vom crea o imagine unica nuntii voastre, exact asa cum v-o imaginati. Marin Popescu Wedding Photography mai reprezinta si placerea de a lucra cu oamenii, de a relationa si a te bucura alaturi de ei in aceste momente frumoase din viata lor.

Acorda-i o nota:
Pe Harta Fotografilor:
DATE DE CONTACT:
Marin Popescu
Localitate: Bucuresti
Cont Facebook: https://www.facebook.com/Marin...
Cont Twitter: -
Cont Flickr: -


Site-ul "Marin Popescu Wedding Photography" a fost adaugat de Marin Popescu pe Harta Fotografilor in data de 20-03-2014. Marin Popescu este fotograf in Bucuresti.

Cuvinte cheie: fotograf de nunta, fotografie de nunta, fotograf nunta bucuresti

Comentarii:


Aceasta pagina a fost vizualizata de 1374 ori.

Disclaimer:

Revista on-line ClubulFoto.com nu poate garanta acuratetea informatiilor prezentate pe site-ul fotografului. Link-urile catre site-ul fotografului reprezinta adrese externe. Raspunderea pentru continutul site-urilor respective este in totalitate a autorilor acestora.