Canon 70D nou cu garantie F64 (optional am si obiectiv nou)

< Vezi toate anunturile
Acest anunt nu mai este valabil! A expirat in data de 11-07-2016

Aparatul l-am cumparat personal de la F64 la sfarsitul lunii martie. L-am cumparat cu gandul de a incepe o afacere dar totul s-a destramat si n-am mai facut nimic.
Ca atare doresc sa-l vand ca sa-mi recuperez investitia facuta. Am facut doar maxim 30-40 de cadre in casa la fetita si nimic mai mult. Arata exact ca unul nou, miroase ca unul nou. Acumulatorul l-am incarcat o singura data (fiindca a venit in pachet descarcat).

Am tot cautat pe internet ca sa vad cum pot dovedi cate cadre/poze am tras cu el si n-am reusit sa gasesc nimic. Daca va pricepeti mai bine decat mine, sunt dispus sa fac orice doriti ca sa va dovedesc ca tot ce am scris mai sus este real.

Odata cu body-ul am mai achizitonat si un obiectiv Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM. Obiectivul este in aceleasi conditii ca si body-ul adica practic nou. Are cele 30-40 de cadre trase si nimic mai mult. Putem merge chiar si la F64 pentru a-i face orice fel de test doriti.

Ambele vin in cutiile lor si insotite de pachetul complet exact asa cum au fost cumparate. Detin factura si certificatele de garantie valabile 2 ani.

As dori sa le vand impreuna (desi le-am cumparat separat) dar daca nu se va putea le voi vinde si separat dar as dori sa vand mai intai body-ul ca sa puteti face orice proba doriti la el.

Pretul pentru body este 3000 ron.

Pretul pentru obiectiv este de 1700 ron

Ambele la pachet se vand la 4600 ron

Cine le cumpara pe ambele, ofer bonus si o geanta HAMA originala, noua care m-a costat 100 ron.

ROG SI OFER SERIOZITATE MAXIMA.
NU TRIMIT IN PROVINCIE.

Canon 70D nou cu garantie F64 (optional am si obiectiv nou)

Acest anunt nu mai este valabil! A expirat in data de 11-07-2016

Datele de contact nu sunt afisate in anunturile care au expirat.
Contacteaza autorul anuntului:

Anuntul "Canon 70D nou cu garantie F64 (optional am si obiectiv nou)" a fost publicat de Raz in categoria Vanzari produse foto-video, in data de 27-06-2016.

Cuvinte cheie: canon eos 70d, dslr
Acest anunt a fost vizualizat de 1101 ori de la publicarea lui pe 27-06-2016.

Disclaimer:

Revista on-line ClubulFoto.com nu este implicata in nici un fel in tranzactii. Aparatele, obiectivele sau accesoriile pot fi noi sau second-hand (de ocazie). Pentru detalii contactati direct autorul anuntului! Responsabilitatea privind continutul anuntului revine in totalitate autorului acestuia.