Canon EOS 5D MARK II Body. Nou. Garantie 1 an de zile. Professional

< Vezi toate anunturile
Acest anunt nu mai este valabil! A expirat in data de 26-08-2011

Nou in Cutie 1 An Garantie. Noul EOS 5D Mark II vine in intampinarea fotografilor din intreaga lume cu un nou senzor full frame CMOS de 21 MPx, sensibilitate ISO de la 50 pana la 25.600, un nou si performant procesor de imagine DIGIC IV, LCD de 3" cu 920.000 de pixeli cu un unghi de vizualizare de 170° si tratament antirefelxie, autonomie crescuta a acumulatorului, functie Live View si de curatare a senzorului, 9 puncte de Auto Focus plus 6 puncte de asistenta la focalizare, garnituri pentru izolare impotriva apei si a prafului si,nu in ultimul rand, este primul dSLR Canon care ofera posibilitatea de a filma in mod Full HD la o rezolutie de 1080p. Cu dotarile acestea, noul EOS 5D Mark II se anunta a fi o camera apreciata de catre multi fotografi, fie ei fotojurnalisti, fotografi de nunta sau studio si, de ce nu, chiar si de catre numerosii fotografi amatori care isi doresc o camera pe care sa se poata baza in orice conditii.

Pret: 1749 euro

Mai multe informatii puteti gasi aici http://on.fb.me/foto-corner

Canon EOS 5D MARK II Body. Nou. Garantie 1 an de zile. Professional

Acest anunt nu mai este valabil! A expirat in data de 26-08-2011

Datele de contact nu sunt afisate in anunturile care au expirat.
Contacteaza autorul anuntului:

Anuntul "Canon EOS 5D MARK II Body. Nou. Garantie 1 an de zile. Professional" a fost publicat de Marius in categoria Vanzari produse foto-video, in data de 12-08-2011.

Cuvinte cheie: Obiectiv, Canon, Seria L, Profesional
Acest anunt a fost vizualizat de 1560 ori de la publicarea lui pe 12-08-2011.

Disclaimer:

Revista on-line ClubulFoto.com nu este implicata in nici un fel in tranzactii. Aparatele, obiectivele sau accesoriile pot fi noi sau second-hand (de ocazie). Pentru detalii contactati direct autorul anuntului! Responsabilitatea privind continutul anuntului revine in totalitate autorului acestuia.