DSLR shoulder (suport camera) chestpod EOS7D 5D

< Vezi toate anunturile
Acest anunt nu mai este valabil! A expirat in data de 11-04-2012

Suportul este produs de HAMA dar a suferit o modificare la partea de sprijin umar unde piesa finala a fost inlocuita cu una mai soft, pentru confort. Din manerul stativului se desfileteaza un minitrepied, destul de steady (tine UN DSLR), care se monteaza desfacut la baza, pentru a tine camera pe masa. Sistemul de prindere (filet standard aparate foto-video) se afla pe o "nuca" cu multiple grade de libertate, care se fixeaza in pozitie prin strangerea tijei de umar.

Am folosit acest sholder, sau chestpod, cu un Canon 7d dar si cu o camera video DSR-PD, care este mai grea. Nu-ti oboseste mana la o filmare mai lunga si iese mult mai steady. Modul trepied, sustine bine camera iar pe o suprafata neteda, gliseaza usor. 390 lei

DSLR shoulder (suport camera) chestpod EOS7D 5D

Acest anunt nu mai este valabil! A expirat in data de 11-04-2012

Datele de contact nu sunt afisate in anunturile care au expirat.
Contacteaza autorul anuntului:

Anuntul "DSLR shoulder (suport camera) chestpod EOS7D 5D" a fost publicat de Corneliu in categoria Vanzari produse foto-video, in data de 28-03-2012.

Cuvinte cheie: DSLR, Nikon, canon, d70, d50
Acest anunt a fost vizualizat de 1178 ori de la publicarea lui pe 28-03-2012.

Disclaimer:

Revista on-line ClubulFoto.com nu este implicata in nici un fel in tranzactii. Aparatele, obiectivele sau accesoriile pot fi noi sau second-hand (de ocazie). Pentru detalii contactati direct autorul anuntului! Responsabilitatea privind continutul anuntului revine in totalitate autorului acestuia.