Nikon coolpix p510

< Vezi toate anunturile
Acest anunt nu mai este valabil! A expirat in data de 01-05-2015

Pret :650
il vand deoarece am primit alt aparat profesional cadou
il dau cu toate accesorile
Nikon COOLPIX P510, 16.1MP, Black Full HD Photo/Video ,super-zoom de 42x , GPS incorporat ( poti afla instant in ce zona ai facut poza ) , ecran detasabil pana la un unghi de 90° . Senzorul CMOS cu iluminare din spate si sistemul mecanic avansat de reducere a vibratiilor permit cadre clare in orice lumina. Monitorul LCD cu posibilitate de inclinare ofera vizualizare de inalta rezolutie, perfecta din orice ughi. Obiectiv NIKKOR extraordinar cu zoom optic 42x (24-1000 mm): depasiti limitele cu aceasta acoperire puternic de la unghi larg la supertelefotografic. Patru elemente din sticla ED reduc aberatia cromatica.Mod de fotografiere 3D: realizati o imagine 3D a oricarui subiect static pentru redare pe televizoare si computere compatibile 3D. Aparatul foto combina doua imagini realizate din pozitii diferite; al doilea cadru este realizat automat cand aparatul foto detecteaza ca sunteti in pozitia corecta.Monitor LCD de 7.5 cm (3 inci), cu 921 000 de puncte si posibilitate de inclinare: fotografiati din orice unghi. Acest ecran cu rezolutie ridicata dispune de un strat anti-reflexii si de tehnologia Clear Color Display de la Nikon pentru vizualizare clara.


Acest anunt nu mai este valabil! A expirat in data de 01-05-2015

Datele de contact nu sunt afisate in anunturile care au expirat.
Contacteaza autorul anuntului:

Anuntul "Nikon coolpix p510" a fost publicat de Enache Andrei in categoria Vanzari produse foto-video, in data de 17-04-2015.

Cuvinte cheie: Nikon
Acest anunt a fost vizualizat de 921 ori de la publicarea lui pe 17-04-2015.

Disclaimer:

Revista on-line ClubulFoto.com nu este implicata in nici un fel in tranzactii. Aparatele, obiectivele sau accesoriile pot fi noi sau second-hand (de ocazie). Pentru detalii contactati direct autorul anuntului! Responsabilitatea privind continutul anuntului revine in totalitate autorului acestuia.