Vand Canon 24-70mm f/4 L IS USM

< Vezi toate anunturile
Acest anunt nu mai este valabil! A expirat in data de 28-06-2016

Vand obiectiv Canon EF 24-70mm f/4 L IS USM aproape nou. Il folosesc foarte putin, de aceea il si vand. Nu are absolut nici un defect, functioneaza ca in prima zi si vine insotit de toate accesoriile originale, inclusiv cutia. Este foarte sharp de la f/4 si modul macro il face mult mai versatil decat 24-105.

Canon EF 24-70mm f/4 L IS USM este un obiectiv cu zoom all around, cu diafragma maxima constanta f/4 si optica de exceptie, ce furnizeaza imagini de calitate, cu o rezolutie extraordinara.
Este un obiectiv foto ideal pentru calatorie, instantanee si fotoreportaj, fapt ce-l recomanda deopotriva fotoreporterilor, fotografilor de evenimente cat si fotografilor amatori.
Acest obiectiv foto incorporeaza stabilizatorul de imagine IS care va permite sa fotografiati din mana cu timpi de expunere de pana la 4 stopuri mai lungi decat un obiectiv similar fara stabilizator.
Obiectivul poate fi folosit atat cu aparatele foto cu senzor format APS-C, cat si cu cele Full Frame sau pe film.
Pret: 3000 lei
Prefer predare in Bucuresti, zona Piata Presei. Accept orice test !

Vand Canon 24-70mm f/4 L IS USM

Acest anunt nu mai este valabil! A expirat in data de 28-06-2016

Datele de contact nu sunt afisate in anunturile care au expirat.
Contacteaza autorul anuntului:

Anuntul "Vand Canon 24-70mm f/4 L IS USM" a fost publicat de Dragos in categoria Vanzari produse foto-video, in data de 14-06-2016.

Cuvinte cheie: Canon, Obiectiv, L, Full Frame
Acest anunt a fost vizualizat de 1022 ori de la publicarea lui pe 14-06-2016.

Disclaimer:

Revista on-line ClubulFoto.com nu este implicata in nici un fel in tranzactii. Aparatele, obiectivele sau accesoriile pot fi noi sau second-hand (de ocazie). Pentru detalii contactati direct autorul anuntului! Responsabilitatea privind continutul anuntului revine in totalitate autorului acestuia.