Vand obiectiv Samyang 10mm f/2.8 Nikon

< Vezi toate anunturile
Acest anunt nu mai este valabil! A expirat in data de 11-01-2016

Vand obiectiv foto ultra-wide Samyang 10mm f/2.8 pentru montura Nikon. Obiectivul este compatibil cu formatul DX si are focalizare manuala. Inelul de diafragma, desi prezent, este redundant datorita contactului mecanic al monturii, care face posibila selectarea diafragmei direct din aparat. Este prezenta, evident, si confirmarea de focus.
Obiectivul se prezinta intr-o stare foarte buna, fiind folosit in regim amator. A fost achizitionat in aprilie 2015, din magazinul F64. Are garantie pana in 2018. Ofer factura, cutia aferenta si saculetul obiectivului. Prezinta o foarte usoara zgarietura in marginea lentilei frontale, care nu afecteaza cu absolut nimic imaginea finala.
Predare personala in Constanta sau prin curier.

Vand obiectiv Samyang 10mm f/2.8 Nikon

Acest anunt nu mai este valabil! A expirat in data de 11-01-2016

Datele de contact nu sunt afisate in anunturile care au expirat.
Contacteaza autorul anuntului:

Anuntul "Vand obiectiv Samyang 10mm f/2.8 Nikon" a fost publicat de Gheorghian Sergiu in categoria Vanzari produse foto-video, in data de 28-12-2015.

Cuvinte cheie: Samyang, 10mm, Nikon
Acest anunt a fost vizualizat de 1479 ori de la publicarea lui pe 28-12-2015.

Disclaimer:

Revista on-line ClubulFoto.com nu este implicata in nici un fel in tranzactii. Aparatele, obiectivele sau accesoriile pot fi noi sau second-hand (de ocazie). Pentru detalii contactati direct autorul anuntului! Responsabilitatea privind continutul anuntului revine in totalitate autorului acestuia.