Vand rucsac foto Kata nou

< Vezi toate anunturile
Acest anunt nu mai este valabil! A expirat in data de 24-11-2015

Vand rucsac foto Kata GearPack 80 DL absolut NOU in punga de plastic cu etichetele pe el, nedesfacut. Este un rucsac foarte practic, realizat din materiale impermeabile, cu interiorul foarte incapator in ciuda dimensiunilor mici la exterior. Poate gazdui un DSLR cu un obiectiv tele atasat, inca doua obiective si diverse accesorii. Interiorul este compartimentat cu pereti de burete cu scai si poate fi remodelat dupa nevoile utilizatorului. La exterior se poate atasa un trepied si are si buzunar pentru o sticla de apa. Prefer livrare in Bucuresti dar pot sa trimit si curier.

Vand rucsac foto Kata nou

Acest anunt nu mai este valabil! A expirat in data de 24-11-2015

Datele de contact nu sunt afisate in anunturile care au expirat.
Contacteaza autorul anuntului:

Anuntul "Vand rucsac foto Kata nou" a fost publicat de Dragos in categoria Vanzari produse foto-video, in data de 10-11-2015.

Cuvinte cheie: kata, canon, nikon, rucsac, foto, trepied
Acest anunt a fost vizualizat de 1099 ori de la publicarea lui pe 10-11-2015.

Disclaimer:

Revista on-line ClubulFoto.com nu este implicata in nici un fel in tranzactii. Aparatele, obiectivele sau accesoriile pot fi noi sau second-hand (de ocazie). Pentru detalii contactati direct autorul anuntului! Responsabilitatea privind continutul anuntului revine in totalitate autorului acestuia.