Vand rucsac NIKON

< Vezi toate anunturile
Acest anunt nu mai este valabil! A expirat in data de 01-06-2018

Rucsac nou foto NIKON DSLR - Crumpler, serie aniversara
Dimensiuni exterioare (D x H x W mm):190 x 440 x 350
Dimensiuni interioare (D x H x W mm):150 x 280 x 190
Material impermeabil si foarte rezistent Chicken Tex Supreme, fermoare etanse, spate bine dublat pentru o purtarea confortabila, curele solide.
Sistemul antifurt "Weasel proof" pentru protectia echipamentului foto. Sistem captusit pentru protectia echipamentuluii fotosi un buzunar ascuns pentru telefonul mobil sau mp3 player.
Sistem extrem de confortabil pentru protectia spatelui. Bretelele pentru umar sunt puternice si completate de breteaua pentru piept, care este reglabila si poate fi indepartata total. Un alt element il reprezinta separatoarele din spuma menite a pastra in siguranta echipamentul foto. Broderie aplicata pe suprafata produsului.PRET: 350

Vand rucsac NIKON

Acest anunt nu mai este valabil! A expirat in data de 01-06-2018

Datele de contact nu sunt afisate in anunturile care au expirat.
Contacteaza autorul anuntului:

Anuntul "Vand rucsac NIKON" a fost publicat de Batranu Vasile in categoria Vanzari produse foto-video, in data de 18-05-2018.

Cuvinte cheie: NIKON,
Acest anunt a fost vizualizat de 1043 ori de la publicarea lui pe 18-05-2018.

Disclaimer:

Revista on-line ClubulFoto.com nu este implicata in nici un fel in tranzactii. Aparatele, obiectivele sau accesoriile pot fi noi sau second-hand (de ocazie). Pentru detalii contactati direct autorul anuntului! Responsabilitatea privind continutul anuntului revine in totalitate autorului acestuia.