12images.com, destination wedding photography agency. Weddings, portraits, photojournalism anywhere in the world.

Despre fotograful Kiraly Zoltan. Fotograf din Timisoara.

Biografie: Suntem Zoli si Horia si, desi tineri, avem in spate o vasta experienta ca si fotoreporteri (premiati national si international) pentru cele mai mari ziare din Romania. Ne-am hotărât să lăsăm în urmă presa și să contribuim, prin imagini, la crearea celor mai frumoase amintiri de la momentele importante din viața dumneavoastră , fie că este vorba de nuntă, botez sau o aniversare.

Echipament foto: Canon EOS 5D Mk2, Canon EF 24mm f/1.4, Canon EF 50mm f/1.2, Canon EF 85mm F/1.8, Canon EF 80-200mm F/2.8

Website / Blog / Portofoliu:
12images.com, destination wedding photography agency. Weddings, portraits, photojournalism anywhere in the world. - http://www.12images.com
Total accesari link: 136

Suntem timișoreni, dar călătorim și ne place. De aceea, nu vă fie teamă să ne chemați la o nuntă nu doar în Timișoara, ci în orice punct de pe planetă. Vom fi bucuroși să venim fără niciun cost suplimentar, altul decât cheltuielile legate de deplasare și cazare. Pe lângă clasicele fotografii de la nuntă, este înclusă în preț și o ședință foto specială, la care vor participa doar cei doi miri, într-un loc ales de comun acord. Fotografiile se vor realiza într-un spațiu inedit, fie că este vorba despre o stradă, o pădure, malul unei ape sau vârful unui munte. De asemenea, o galerie foto exclusiv pentru dumneavoastră și prietenii dumneavoastră se va regăsi pe site-ul nostru, la secțiunea „galerie clienți“, sub protecția unei parole, putând trimite, astfel, apropiaților un e-mail cu parola pentru a viziona imaginile de câte ori doresc. Întregul eveniment, de la pregătirea mirilor, cununia civilă și religioasă, până la petrecerea din seara nunții și ședința foto, va fi acoperit de doi fotografi profesioniști.Numărul de fotografii depinde de eveniment, dar atinge un minimum de 500. Cele mai importante imagini se vor regăsi și în albumul foto, tip fotocarte, pe care îl veți primi, de cea mai bună calitate, care va avea minimum 40 de pagini și coperte din piele, personalizate. În ceea ce privește prețul unui asemenea pachet de servicii, el se va stabili în funcție de durata evenimentului, astfel încât 12 ore vor costa 1200 de euro.

Acorda-i o nota:
Pe Harta Fotografilor:
DATE DE CONTACT:
Kiraly Zoltan
Localitate: Timisoara
Cont Facebook: http://www.facebook.com/12imag...
Cont Twitter: -
Cont Flickr: -


Site-ul "12images.com, destination wedding photography agency. Weddings, portraits, photojournalism anywhere in the world." a fost adaugat de Kiraly Zoltan pe Harta Fotografilor in data de 17-10-2011. Kiraly Zoltan este fotograf in Timisoara.

Cuvinte cheie: nunta, timisoara, fotografie, profesionisti, 2 fotografi, imagini, fotocarte

Comentarii:


Aceasta pagina a fost vizualizata de 1523 ori.

Disclaimer:

Revista on-line ClubulFoto.com nu poate garanta acuratetea informatiilor prezentate pe site-ul fotografului. Link-urile catre site-ul fotografului reprezinta adrese externe. Raspunderea pentru continutul site-urilor respective este in totalitate a autorilor acestora.