Alex Vancu - fotograf de produs

Despre fotograful Vancu Alex. Fotograf din Timisoara.

Biografie: Vancu.ro reprezina serviciul fotografic realizat de catre artistul fotograf Alex Vancu, parte din V - Photo Agency S.R.L. Specializat pe fotografie de produs, echipat cu aparatura de inalta clasa ( Sinar 4x5", Mamiya 6x9, Nikon D700), acesta va pune la dispozitie atat fotografii cu rezolutii gigant cat si un workflow rapid pentru un numar mare de imagini.

Echipament foto: Sinar P2, Mamiya 6x9, Nikon D700.

Website / Blog / Portofoliu:
Alex Vancu - fotograf de produs - http://alex.vancu.ro
Total accesari link: 595

Vancu.ro reprezina serviciul fotografic realizat de catre artistul fotograf Alex Vancu, parte din V - Photo Agency S.R.L. Specializat pe fotografie de produs, echipat cu aparatura de inalta clasa ( Sinar 4x5", Mamiya 6x9, Nikon D700), acesta va pune la dispozitie atat fotografii cu rezolutii gigant cat si un workflow rapid pentru un numar mare de imagini.

Acorda-i o nota:
Pe Harta Fotografilor:
DATE DE CONTACT:
Vancu Alex
Localitate: Timisoara
Cont Facebook: -
Cont Twitter: -
Cont Flickr: -


Site-ul "Alex Vancu - fotograf de produs" a fost adaugat de Vancu Alex pe Harta Fotografilor in data de 23-11-2010. Vancu Alex este fotograf in Timisoara.

Cuvinte cheie: fotograf, fotografie de produs,

Comentarii:


Aceasta pagina a fost vizualizata de 5498 ori.

Disclaimer:

Revista on-line ClubulFoto.com nu poate garanta acuratetea informatiilor prezentate pe site-ul fotografului. Link-urile catre site-ul fotografului reprezinta adrese externe. Raspunderea pentru continutul site-urilor respective este in totalitate a autorilor acestora.