Eduard Pantazi – Photography

Despre fotograful Eduard Pantazi. Fotograf din Poeni.

Biografie: În urmă cu 2 ani de zile realizam și eu cât de frumoasă este fotografia, astfel că în urmă cu un an de zile am achiziționat primul meu DSLR de care sunt foarte mulțumit și în ziua de astăzi și face o treabă foarte bună. Am început prima dată cu un compact BenQ, apoi un Samsung care mi-a deschis cât de cât ochi spre fotografie. În luna Iulie, August a fost primul meu DSLR ( Nikon D3100 ), care mi-a arătat ce însemnă fotografia nu toate tainele ei, dar suficient pentru cât să mă facă pe zi ce trece mai interesat de fotografie. Înainte de a mă apuca de fotografie am început cu Web Designul de care mă ocup și astăzi și care ma ajutat foarte mult în înțelegerea diferiților termeni folosiți în fotografie cât și la prelucrarea acestora. Fotografia o consider ca pe o meserie frumoasă din care poți învăța câte ceva nou în fiecare zi și de care te poți ocupa o viață întreagă, fără să conteze vârsta care o ai, tocmai din acest motiv am ales să mă ocup de fotografie.

Echipament foto: Nikon D3100, Nikon 18-55mm AF-S VR, Tamron 70-300mm Di LD AF-S, Nikkor AF-S 50mm f/1.8G

Website / Blog / Portofoliu:
Eduard Pantazi – Photography - http://www.eduardpantazi.info
Total accesari link: 172

Website unde puteti gasi informatii, lucrari si multe altele despre mine si despre serviciile mele.

Acorda-i o nota:
Pe Harta Fotografilor:
DATE DE CONTACT:
Eduard Pantazi
Localitate: Poeni
Cont Facebook: https://www.facebook.com/edwar...
Cont Twitter: -
Cont Flickr: http://www.flickr.com/photos/e...


Site-ul "Eduard Pantazi – Photography" a fost adaugat de Eduard Pantazi pe Harta Fotografilor in data de 07-08-2012. Eduard Pantazi este fotograf in Poeni.

Cuvinte cheie: fotograf botez, sedinta foto, fotografie ieftina, fotograf ieftin, fotograf nunta

Comentarii:


Aceasta pagina a fost vizualizata de 2706 ori.

Disclaimer:

Revista on-line ClubulFoto.com nu poate garanta acuratetea informatiilor prezentate pe site-ul fotografului. Link-urile catre site-ul fotografului reprezinta adrese externe. Raspunderea pentru continutul site-urilor respective este in totalitate a autorilor acestora.