Filmare si Fotografii de nunta, botez in Suceava

Despre fotograful Smimy Ady. Fotograf din gura humorului.

Biografie: echipele noastre au invatat un lucru clar – nivelul tehnic si tehnica foto video pentru nunta sunt comune – ceea ce ne diferentiaza este cum alegem sa facem fotografia sau cum are loc filmarea! De-a lungul anilor toti am adaugat experienta, pentru ca ulterior sa sa ne folosim de creativitate si pasiune si sa devenim un singur nume Media-Grup.

Echipament foto: nikon d 7000, canon 650d+obiective si alte accesorii

Website / Blog / Portofoliu:
Filmare si Fotografii de nunta, botez in Suceava - http://media-grup.ro/
Total accesari link: 142

\"echipele noastre au invatat un lucru clar – nivelul tehnic si tehnica foto video pentru nunta sunt comune – ceea ce ne diferentiaza este cum alegem sa facem fotografia sau cum are loc filmarea! De-a lungul anilor toti am adaugat experienta, pentru ca ulterior sa sa ne folosim de creativitate si pasiune si sa devenim un singur nume Media-Grup.

Acorda-i o nota:
Pe Harta Fotografilor:
DATE DE CONTACT:
Smimy Ady
Localitate: Gura Humorului
Cont Facebook: -
Cont Twitter: -
Cont Flickr: -


Site-ul "Filmare si Fotografii de nunta, botez in Suceava" a fost adaugat de Smimy Ady pe Harta Fotografilor in data de 24-10-2013. Smimy Ady este fotograf in gura humorului.

Cuvinte cheie: fotografie de eveniment

Comentarii:


Aceasta pagina a fost vizualizata de 1214 ori.

Disclaimer:

Revista on-line ClubulFoto.com nu poate garanta acuratetea informatiilor prezentate pe site-ul fotografului. Link-urile catre site-ul fotografului reprezinta adrese externe. Raspunderea pentru continutul site-urilor respective este in totalitate a autorilor acestora.