Fotograf profesionist de nunta | Mihai Medves +40728065455

Despre fotograful Medves Mihai. Fotograf din Brasov.

Biografie: NOI SUNTEM MIHAI SI VIVIANA. PASIUNILE NOASTRE PENTRU CREAREA FRUMOSULUI NE-AU ADUS IMPREUNA SI IN VIATA PERSONALA. SUNTEM SOT SI SOTIE SI NE PLACE SA SPUNEM CA SUNTEM INDRAGOSTITI DE CEEA CE PRESUPUNE ARTA IN FOTOGRAFIE.

Echipament foto: Canon 5D MK iV 70-200MM 2.8 24-70MM 50MM 1.2

Website / Blog / Portofoliu:
Fotograf profesionist de nunta | Mihai Medves +40728065455 - http://www.mihai-medves.com
Total accesari link: 101

NOI SUNTEM MIHAI SI VIVIANA. PASIUNILE NOASTRE PENTRU CREAREA FRUMOSULUI NE-AU ADUS IMPREUNA SI IN VIATA PERSONALA. SUNTEM SOT SI SOTIE SI NE PLACE SA SPUNEM CA SUNTEM INDRAGOSTITI DE CEEA CE PRESUPUNE ARTA IN FOTOGRAFIE.

Acorda-i o nota:
Pe Harta Fotografilor:
DATE DE CONTACT:
Medves Mihai
Localitate: Brasov
Cont Facebook: -
Cont Twitter: -
Cont Flickr: -


Site-ul "Fotograf profesionist de nunta | Mihai Medves +40728065455" a fost adaugat de Medves Mihai pe Harta Fotografilor in data de 16-05-2017. Medves Mihai este fotograf in Brasov.

Cuvinte cheie: fotograf nunta, fotograf de nunta, fotograf brasov, fotograf bucuresti, fotograf cununie, fotograf de nunta, fotografi copii, fotografie de botez, fotografie de maternitate, fotografie de nunta,

Comentarii:


Aceasta pagina a fost vizualizata de 1877 ori.

Disclaimer:

Revista on-line ClubulFoto.com nu poate garanta acuratetea informatiilor prezentate pe site-ul fotografului. Link-urile catre site-ul fotografului reprezinta adrese externe. Raspunderea pentru continutul site-urilor respective este in totalitate a autorilor acestora.