George Ionita - Fotograf Profesionist

Despre fotograful George Ionita. Fotograf din Bucuresti.

Biografie: Am descoperit fotografia de eveniment prin 2006 dupa ce am plecat prin clasa a 10-a din tara pentru a munci o vara intreaga pentru a-mi cumpara primul meu DSLR si imediat ce am pus mana pe el fotografia mi-a intrat in sange.

Echipament foto: Canon 5D Mark III, Canon 50 D Canon 24-70mm f2.8, canon 17-40 f4, Canon 50 mm, Canon 580EX + 2 blitzuri serioase de 600W fiecare

Website / Blog / Portofoliu:
George Ionita - Fotograf Profesionist - http://www.georgeionita.ro/
Total accesari link: 135

Un zambet, o privire, o alintare, nu trebuie sa pierzi nimic! pastreaza amintirile asa cum le-ai trait,fotografiem evenimentul din interiorul lui,cu pasiune si profesionalism, alege fotografii realizate de un fotograf profesionist cu peste 7 ani experienta

Acorda-i o nota:
Pe Harta Fotografilor:
DATE DE CONTACT:
George Ionita
Localitate: Bucuresti
Cont Facebook: http://www.facebook.com/pages/...
Cont Twitter: http://twitter.com/#!/GeorgeIo...
Cont Flickr: http://www.flickr.com/photos/f...


Site-ul "George Ionita - Fotograf Profesionist" a fost adaugat de George Ionita pe Harta Fotografilor in data de 05-11-2011. George Ionita este fotograf in Bucuresti.

Cuvinte cheie: foto studio, fotograf nunta, foto nunta, fotograf evenimente, preturi fotograf, fotograf botez

Comentarii:


Aceasta pagina a fost vizualizata de 2180 ori.

Disclaimer:

Revista on-line ClubulFoto.com nu poate garanta acuratetea informatiilor prezentate pe site-ul fotografului. Link-urile catre site-ul fotografului reprezinta adrese externe. Raspunderea pentru continutul site-urilor respective este in totalitate a autorilor acestora.