Mares Yagmur Deniz Photography | Wix.com

Despre fotograful Yagmur Deniz Mares. Fotograf din Bucuresti.

Biografie: Nascuta in data de 1 Decembrie, ursitoarele mi-au ales destinul, aveam sa fiu mai mult decat pasionata de fotografie. Si nu regret deloc lucrul asta. Cel mai frumos cadou oferit vreodata, sa ai puterea de a vedea tot ceea ce e diferit, sa ai puterea de a observa ceva ce altii nu observa si sa poti si imortaliza momentul si sentimentele exacte.

Echipament foto: Nikon D60

Website / Blog / Portofoliu:
Mares Yagmur Deniz Photography | Wix.com - http://denizdudu.wix.com/photomatique
Total accesari link: 170

Un site modest, cu cateva exemple de poze pe care le-am facut. İn legatura cu fotografiile, sunt facute in diferite situatii, la diferite ocazii. Sper sa va placa!

Acorda-i o nota:
Pe Harta Fotografilor:
DATE DE CONTACT:
Yagmur Deniz Mares
Localitate: Bucuresti
Cont Facebook: -
Cont Twitter: -
Cont Flickr: -


Site-ul "Mares Yagmur Deniz Photography | Wix.com" a fost adaugat de Yagmur Deniz Mares pe Harta Fotografilor in data de 06-07-2012. Yagmur Deniz Mares este fotograf in Bucuresti.

Cuvinte cheie: nikon, fotograf nunta, fotograf botez, fotograf evenimente, fotograf incepator, portrete, asistent fotograf

Comentarii:


Aceasta pagina a fost vizualizata de 1457 ori.

Disclaimer:

Revista on-line ClubulFoto.com nu poate garanta acuratetea informatiilor prezentate pe site-ul fotografului. Link-urile catre site-ul fotografului reprezinta adrese externe. Raspunderea pentru continutul site-urilor respective este in totalitate a autorilor acestora.