MITITELU DUMITRU

Despre fotograful Dumitru Mititelu. Fotograf din Roman.

Biografie: Fotograf perfecționat pe partea de fotografie de eveniment. vizitati site_ul meu>>>http://www.wix.com/www1963com/dmphotography Recunosc sunt atras de fotografia de natura si anume viata salbatica(wildlife). Aceasta este foarte diferita de orice alt tip de fotografie pentru ca ai nevoie nu numai de aparate si teleobiective performante (care costa mii de euro), dar mai ai nevoie si de ceva esential fara de care nu poti face asa ceva. Pasiune si rabdare (de fier) . Multumesc tuturor pentru vizita si comentariile voastre.

Echipament foto: Camera Nikon D300s si D5000, Lens Nikon AF-S ;70-300mm;24-120mm; 18-55mm, -50mm, FLASH SB-600, diffuser Lambency, Trepied Giottos Professional Socket&Ball Head;Battery grip professional, Carduri memorie Nikon-Hign Speed;Camera Canon PowerShot SX100 IS;

Website / Blog / Portofoliu:
MITITELU DUMITRU - http://studiodumit.wordpress.com
Total accesari link: 242

Pentru evenimentele importante din viata dvs ..."marturii certe" peste timp ale eventimentului. VIZITATI saitul: http://www.wix.com/www1963com/dmphotographer Biografie

Acorda-i o nota:
Pe Harta Fotografilor:
DATE DE CONTACT:
Dumitru Mititelu
Localitate: Roman
Cont Facebook: http://www.facebook.com/mitite...
Cont Twitter: -
Cont Flickr: http://www.flickr.com/dumitrum...


Site-ul "MITITELU DUMITRU" a fost adaugat de Dumitru Mititelu pe Harta Fotografilor in data de 15-08-2010. Dumitru Mititelu este fotograf in Roman.

Cuvinte cheie: eveniment, event, fotografie, photography, event photography, fotografie de eveniment,

Comentarii:


Aceasta pagina a fost vizualizata de 3036 ori.

Disclaimer:

Revista on-line ClubulFoto.com nu poate garanta acuratetea informatiilor prezentate pe site-ul fotografului. Link-urile catre site-ul fotografului reprezinta adrese externe. Raspunderea pentru continutul site-urilor respective este in totalitate a autorilor acestora.