Photomagia.net

Despre fotograful Nicoleta Arsenie. Fotograf din Bucuresti.

Biografie: Fotografia este o sursa de inspiratie care imi permite sa descoper lumea, oamenii, formele, culorile si povestea din spatele imaginii. In fotografia de eveniment caut sa gasesc intotdeauna idei noi, creative care sa puna in valoare personajele principale pentru ca imaginile finale sa surprinda in cel mai placut mod.

Echipament foto: DSLR Canon, blitz extern Canon, obiective Canon L, filtre, difuzoare, blenda.

Website / Blog / Portofoliu:
Photomagia.net - http://www.photomagia.net
Total accesari link: 155

Nunta ta de vis ! Voi sunteti cei care conteaza si vrem sa descoperim impreuna toate detaliile care va definesc povestea de dragoste si care ne inspira sa transmitem prin imagini nu doar “o poveste” ci “povestea voastra”. Albumul de nunta, botez, este o celebrare prin imagini a vietii, a iubirii, a ta. Sunteti invitati sa descoperiti pasiunea si responsabilitatea pe care ne dorim sa vi le putem pune la dispozitie in calitate de fotografi ai evenimentului dumneavoastra. Si....abia asteptam sa ne cunoastem!

Acorda-i o nota:
Pe Harta Fotografilor:
DATE DE CONTACT:
Nicoleta Arsenie
Localitate: Bucuresti
Cont Facebook: https://www.facebook.com/photo...
Cont Twitter: -
Cont Flickr: -


Site-ul "Photomagia.net" a fost adaugat de Nicoleta Arsenie pe Harta Fotografilor in data de 17-05-2013. Nicoleta Arsenie este fotograf in Bucuresti.

Cuvinte cheie: fotograf nunta, fotograf botez, album foto nunta, fotografie portret, fotografie copii, fotografie bebe, trash the dress, sedinta foto, love story, cununie civila,

Comentarii:


Aceasta pagina a fost vizualizata de 1237 ori.

Disclaimer:

Revista on-line ClubulFoto.com nu poate garanta acuratetea informatiilor prezentate pe site-ul fotografului. Link-urile catre site-ul fotografului reprezinta adrese externe. Raspunderea pentru continutul site-urilor respective este in totalitate a autorilor acestora.