Portofoliul de fotografie comerciala Alin Dobrin

Despre fotograful Alin Dobrin. Fotograf din Bucuresti.

Biografie: Am inceput sa indragesc fotografia de copil. Tresar inca la mirosul de revelator si hartie fotografica. Ce vremuri… caietul cu retete, balanta… Zenitul, unealta vrajitoreasca cu care inselam realitatea si tranformam in eternitate farame de cotidian. Ma intorceam din preumblarile mele cu pieptul invinetit si umarul anchilozat, dar fericit de captura de pe pelicula. Fascinatia a ramas ani buni, chiar daca o vreme n-am mai facut fotografie propriu-zis. Raman insa in permanenta in domeniu, prin natura proiectelor in care eram implicat zi de zi: editare imagine, creatie, prepress, tipar digital, tipar offset. A urmat era digitala pe care o incepeam cu micul Canon A75. Am avut „o relatie” destul de scurta, dar plina de satisfactii, in care am experimentat din plin si am invatat pe masura. Avea sa vina primul SLR, bunul Canon 350D. A fost si momentul in care am schimbat registrul si am inceput sa vand fotografii. In momentul de fata fotografiez cu un Canon 7D. L-am utilat cu lentile Canon care imi permit sa experimentez orice tip de fotografie: portet, peisaj, comercial, eveniment … Am un un studio foto echipat unde imi primesc clientii si prietenii si in care am adunat lucrari care ma reprezinta. De asemeanea, backgroundul profesional imi permite sa ma ocup de proiecte care includ, pe langa fotografie, si creatie, prepress, tipar. Acestea fiind zise, sunt oricand deschis la o discutie pentru orice fel de proiecte provocatoare.

Echipament foto: Canon 5D III, Canon 6D, Canon 50mm, Canon 70-200, Canon 100mm, Canon 17-55, Studio flash JTL 500

Website / Blog / Portofoliu:
Portofoliul de fotografie comerciala Alin Dobrin - http://www.alindobrin.ro
Total accesari link: 194

Studio foto situat in centrul Bucurestiului ce ofera servicii foto si design de la realizarea imaginilor si a conceptiei grafice pana la pregatirea de tipar si productia materialelor.

Acorda-i o nota:
Pe Harta Fotografilor:
DATE DE CONTACT:
Alin Dobrin
Localitate: Bucuresti
Cont Facebook: https://www.facebook.com/alin....
Cont Twitter: http://twitter.com/#!/alindobr...
Cont Flickr: -


Site-ul "Portofoliul de fotografie comerciala Alin Dobrin" a fost adaugat de Alin Dobrin pe Harta Fotografilor in data de 25-10-2011. Alin Dobrin este fotograf in Bucuresti.

Cuvinte cheie: fotograf, studio foto, graphic design, fotografie produs, fotografie, nunta, mireasa fotografie corporate, fotografie stuio, portret, foto bebelusi,

Comentarii:


Aceasta pagina a fost vizualizata de 4327 ori.

Disclaimer:

Revista on-line ClubulFoto.com nu poate garanta acuratetea informatiilor prezentate pe site-ul fotografului. Link-urile catre site-ul fotografului reprezinta adrese externe. Raspunderea pentru continutul site-urilor respective este in totalitate a autorilor acestora.