Rolland Foto

Despre fotograful Rolland Csikos. Fotograf din Oradea.

Biografie: Pasiune. Depinde de fiecare ce intelege prin acest cuvant. Dar pentru mine, categoric, este pasiune. Fotografia este parte din viata mea. Ma face sa traiesc altfel … Cu totii avem o poveste. Povestea pasiunii mele incepe la 7 ani, cand singura mea dorinta de atunci s-a implinit: am primit un aparat foto, un SMENA 8M. De atunci, s-au schimbat multe … dar provocarea a ramas. IMAGINEA ma provoaca. Ma provoaca s-o studiez. Privesc. Observ. Simt. De cand am pus mana pe aparatul de fotografiat, am simtit ca locul lui e in mainile mele. De atunci, stiu ce inseamna o fotografie. Este un moment care devine AMINTIRE. Stiu ca fotografiile, atunci cand vor fi in mainile celor care au fost actorii acelei unice clipe devenite amintire, bucura si emotioneaza de cate ori sunt privite. Fotografia trebuie sa transmita, fotografia trebuie sa vorbeasca, fotografia trebuie sa traiasca. Am invatat toate acestea de-a lungul celor peste doua decenii de cand m-am dedicat fotografiei, imaginii. Am invatat ca pentru o fotografie buna trebuie sa te perfectionezi si sa investesti. Si asa, pentru mine, pasiunea s-a transformat in profesie. O profesie in care fotografiile mele vorbesc, povestesc despre oameni. Ma numesc Csikos Rolland si aceasta este povestea mea, care poate fi si a voastra … pentru ca povestea continua si astazi. Va invit sa ascultati povesti, cu ochii si sufletul, privind fotografiile mele despre oameni.

Echipament foto: Canon EOS 1D MkII, Canon EOS 5D MkII, Canon EF 17-40 / 4 L USM, Canon EF 24-105 / 4 L USM, Canon EF 70-200 / 2.8 L USM, Canon EF 300 / 4 L USM, Canon EF 35-350 / 3.5-5.6 L USM, Canon EF 50 / 1.4 USM, Canon Speedlite 580EX II Flash X2, Canon Speedlite 550EX Flash, Metz mecablitz 58 AF-1, echipament complet de studio foto: 5 flashuri + accesorii, sisteme de fundal, etc.

Website / Blog / Portofoliu:
Rolland Foto - http://www.rollandfoto.ro
Total accesari link: 290

Sunt fotograf profesionist specializat în fotografii de nuntă și portrete. Ceea ce vă pot oferi este priceperea și experiența mea pentru obținerea unor imagini superbe, garanția că nunta voastră va fi imortalizată în cele mai bune condiții. Vă invit să vizitați pagina mea, să savurați fotografiile și să aflați mai multe despre mine și munca mea.

Acorda-i o nota:
Pe Harta Fotografilor:
DATE DE CONTACT:
Rolland Csikos
Localitate: Oradea
Cont Facebook: -
Cont Twitter: -
Cont Flickr: -


Site-ul "Rolland Foto" a fost adaugat de Rolland Csikos pe Harta Fotografilor in data de 08-12-2011. Rolland Csikos este fotograf in Oradea.

Cuvinte cheie: eveniment, familie, foto, fotograf oradea, fotografie, fotografie oradea, fotografie logodna, fotografie nunta, oradea, nunta,

Comentarii:


Aceasta pagina a fost vizualizata de 3183 ori.

Disclaimer:

Revista on-line ClubulFoto.com nu poate garanta acuratetea informatiilor prezentate pe site-ul fotografului. Link-urile catre site-ul fotografului reprezinta adrese externe. Raspunderea pentru continutul site-urilor respective este in totalitate a autorilor acestora.