Teodor Gorea

Despre fotograful Teodor Gorea. Fotograf din Tg. Mures.

Biografie: Sunt pasionat de fotografie, aviatie, automobilism si multe altele. Imi impart zilele intre Romania si Franta unde studiez dreptul la Paris. Imi place fotografia pentru ca e un intermediar pentru a transmite ceva.Fie realitatea, prin poze care sa transmita un sentiment, fie prin poze artistice a caror plastica este un mediu de a transmite un alt tip de mesaj.

Echipament foto: Nikon D7000, Nikon D40, Nikkor 16-85mm, Nikkor 50mm, Fisheye, Leica R3, Leica Summicron 50mm, Zorki 1, Industar-22, Lomo LC-A, Lomo Smena 8M, Lomography Fisheye #1, Holga 120WPC

Website / Blog / Portofoliu:
Teodor Gorea - http://www.flickr.com/photos/gorea
Total accesari link: 160

Fotografie de arta si de reportaj. Pozez evenimente, portrete, masini, case... Folosesc Nikon, Leica si altele, atat in format digital cat si pe film.

Acorda-i o nota:
Pe Harta Fotografilor:
DATE DE CONTACT:
Teodor Gorea
Localitate: Tg. Mures
Cont Facebook: -
Cont Twitter: -
Cont Flickr: -


Site-ul "Teodor Gorea" a fost adaugat de Teodor Gorea pe Harta Fotografilor in data de 13-04-2012. Teodor Gorea este fotograf in Tg. Mures.

Cuvinte cheie: gorea, evenimente, masini, masina, portrete, nikon, leica, film, digital, nikonist,

Comentarii:


Aceasta pagina a fost vizualizata de 1606 ori.

Disclaimer:

Revista on-line ClubulFoto.com nu poate garanta acuratetea informatiilor prezentate pe site-ul fotografului. Link-urile catre site-ul fotografului reprezinta adrese externe. Raspunderea pentru continutul site-urilor respective este in totalitate a autorilor acestora.