twinlens | Fotograf Nunta, Fotografie Evenimente Bucuresti

Despre fotograful Roxana Gavrila. Fotograf din Bucuresti.

Biografie: Roxana Gavrilă este fotograf la un studio pe care l-a pus pe picioare împreună cu cei mai buni prieteni. A absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București, cu o diplomă de master în arhitectură în 2014. După ce a absolvit a început să lucreze cu soțul ei la un studio de arhitectura si design din Bucuresti. În prezent lucrează ca fotograf liber profesionist și designer grafic. Pasionată de arhitectura minimalistă, design grafic și de călătorie.

Echipament foto: Nikon D610, Nikon D7000, Sigma 35mm 1.4 Art, Sigma 105 mm 2.8, Nikkor 50mm 1.8, 2xFlash Sigma EF-610 DG ST iTTL, trepied Manfroto + Aparate pe film Chinon, Praktica, Smena

Website / Blog / Portofoliu:
twinlens | Fotograf Nunta, Fotografie Evenimente Bucuresti - http://twinlens.ro/
Total accesari link: 108

Suntem trei tineri îndrăgostiți de fotografie. Iubim frumosul, de aceea ne dorim să-l suprindem în fotografiile noastre oriunde și oricând avem ocazia. Suntem de părere că atunci când lucrurile sunt făcute din dragoste, cu entuziasm și răbdare, rezultatul este unul pe măsura. Același lucru vă dorim și vouă în viață, să aveți răbdare și să faceți totul din inimă. Suntem deschiși ideilor voastre legate de sesiuni foto, disponibili pentru a călători oriunde aveți nevoie de noi pentru ședinte foto în natură sau pe straduțele oricărui orașel sau sătuc boem. Dacă aveți întrebări sau doriți să luați legătura cu noi nu ezitati să ne scrieți la studio@twinlens.ro !

Acorda-i o nota:
Pe Harta Fotografilor:
DATE DE CONTACT:
Roxana Gavrila
Localitate: Bucuresti
Cont Facebook: https://www.facebook.com/twinl...
Cont Twitter: -
Cont Flickr: https://www.flickr.com...


Site-ul "twinlens | Fotograf Nunta, Fotografie Evenimente Bucuresti" a fost adaugat de Roxana Gavrila pe Harta Fotografilor in data de 09-12-2015. Roxana Gavrila este fotograf in Bucuresti.

Cuvinte cheie: fotograf, fotografi, nunta, evenimente, bucuresti, botez, fotograf nunta, fotograf evenimente, fotograf bucuresti, nikon,

Comentarii:


Aceasta pagina a fost vizualizata de 1138 ori.

Disclaimer:

Revista on-line ClubulFoto.com nu poate garanta acuratetea informatiilor prezentate pe site-ul fotografului. Link-urile catre site-ul fotografului reprezinta adrese externe. Raspunderea pentru continutul site-urilor respective este in totalitate a autorilor acestora.