WE CAPTURE LIVE PHOTOGRAPHY MOMENTS IN YOUR LIFE!

Despre fotograful Nicolae Catalin Cimpan. Fotograf din Suceava.

Biografie: Fotograful de nuntă este un element cheie în economia unui astfel de eveniment, la fel ca şi cameramanul/ videograful, el munceşte şi aleargă pe tot parcursul evenimentului pentru a imortaliza toate momentele nunţii. Fotograful de nuntă profesionist trebuie să cunoască şi să stăpânească tehnica şi mai ales compoziţia fotografică, să comunice foarte bine cu mirii, să ştie tot timpul programul nunţii la care participă şi să fie pregătit pentru a surprinde atmosfera şi momentele importante.

Echipament foto: Canon 5d mark II, Canon 7d, canon 70-200, canon 17-40, canon 24-105

Website / Blog / Portofoliu:
WE CAPTURE LIVE PHOTOGRAPHY MOMENTS IN YOUR LIFE! - http://ncc-studio.ro
Total accesari link: 246

Oricine poate remarca că pe internet se pot găsi diferite site-uri, forumuri sau chiar bloguri, avizate sau nu, care vorbesc despre “cum sa iti poti alege fotograful de nuntă”, şi din această cauză mi se pare că ar fi necesară o discuţie despre “ce este” şi “care ar fi” rolul fotografului de nuntă.

Acorda-i o nota:
Pe Harta Fotografilor:
DATE DE CONTACT:
Nicolae Catalin Cimpan
Localitate: Suceava
Cont Facebook: -
Cont Twitter: -
Cont Flickr: -


Site-ul "WE CAPTURE LIVE PHOTOGRAPHY MOMENTS IN YOUR LIFE!" a fost adaugat de Nicolae Catalin Cimpan pe Harta Fotografilor in data de 11-01-2012. Nicolae Catalin Cimpan este fotograf in Suceava.

Cuvinte cheie: fotograf nunta, suceava, botosani, fotograf botez, fotograf profesionist, fotograf de nunta, fotograf nunta, fotograf nunta suceava, fotograf nunta iasi, fotograf nunta botosani,

Comentarii:


Aceasta pagina a fost vizualizata de 2417 ori.

Disclaimer:

Revista on-line ClubulFoto.com nu poate garanta acuratetea informatiilor prezentate pe site-ul fotografului. Link-urile catre site-ul fotografului reprezinta adrese externe. Raspunderea pentru continutul site-urilor respective este in totalitate a autorilor acestora.