Despre Clubul Foto

În prezent Clubul Foto se concentrează pe oferirea de servicii foto profesionale, activitatea editorială fiind pe plan secund. De aceea nu veți vedea publicate articole noi atât de des cât ne-am dori… Site-ul Clubul Foto rămâne în continuare activ, toate resursele și articolele practice din arhiva foto și video fiind accesibile permanent tuturor cititorilor.


 

DESPRE CLUBUL FOTO

Clubul Foto este o revista on-line despre tehnica si aparatura fotografica, ce a aparut din dorinta de a oferi o sursa noua si credibila de informare in domeniul foto-video din Romania. Clubul Foto este o publicatie dinamica, orientata catre cititorii ce are o prezenta solida si pe retelele sociale, sustinand si participand astfel la dezvoltarea continua a comunitatii foto-video din Romania!

Pentru fotografie comerciala, acceseaza sectiunea Servicii Foto.

Clubul Foto isi propune sa va tina la curent cu ultimele noutati din piata aparatelor si camerelor foto digitale si nu numai. In paginile revistei puteti gasi review-uri, teste, stiri, evenimente, prezentari, clasamente si articole practice despre fotografie si tehnica foto dar si concursuri foto, anunturi, ponturi despre promotii si alte informatii utile pasionatilor de fotografie. Pentru ca tehnologia evolueaza, am lansat si sectiuni despre gadgeturi cu camera foto (Smartphone), camere videolaptopuriimprimante si proiectoare.

Lansat in primavara anului 2010, Clubul Foto a avut o evolutie rapida, ajungand sa fie astazi cel mai accesat site de profil din Romania, beneficiand deja de o pozitie solida in comunitatea foto din Romania cat si pe retele sociale (Facebook , Twitter si YouTube). 

Urmarim creearea unei comunitatii a utilizatorilor ClubulFoto.com, care sa participe activ in dezvoltarea revistei on-line, sa se implice in schimbul de idei, sfaturi si experiente, pe masura ce urmaresc testele si articolele noastre. Am inceput dezvoltarea comunitatii inca din primul an, cu Harta Fotografilor iar in 2011 am lansat forumul, Ghidul cumparatorului si Anunturile gratuite.

In tot acest timp ni s-au alaturat peste 50.000 de prieteni pe Facebook si Twitter si am organizat lunar concursuri de fotografie cu premii. ClubulFoto.com este prezent si in mediul „offline”, prin participarea la numeroase evenimente de profil si prin parteneriatele si colaborarile cu retailerii, furnizorii si distribuitorii de aparatura foto-video din Romania.

Clubul Foto este condus de o echipa tanara si dinamica. Ne plac provocarile si ideile interesante! Te asteptam sa ne cunosti! Afla aici cum ne poti contacta.