Iată că a sosit și momentul să zic: start la înscrieri în a XII-a tură foto Delta Explorer pe care o organizez. O să îi zicem de acum înainte Delta Explorer 12 și este o tură foto dedicată fotografiilor cu păsări, în care vom avea o mulțime de momente în care vom putea face fotografii bune cu păsări și cu peisajele din Deltă. Vă aștept! Start la înscrieri!

Mergem împreună să explorăm Delta și ne aventurăm pe lacuri și pe canale în sesiuni foto la răsărit și apus, mergem să explorăm canalele înguste ale Deltei, descoperim satul  Mila 23 și facem fotografii cu păsări. Ne vom bucura de o degustare de vinuri făcută ca la carte, cu vinuri de la crame din Dobrogea susținută, într-una din seri, de Carmina de la Winesday. “Baza” noastră va fi în satul Mila 23, la pensiunea Alexandru și Alexandra, de unde vom pleca în fiecare dimineață în turele foto. Bineînțeles mâncarea delicioasă, preparată după rețete locale, va face deliciul fiecărei mese.

Îți place aventura și îți place să faci fotografii? Te aștept alături de noi în tura foto Delta Explorer. Este o tură  dedicată în totalitate fotografiei, pentru că mergem în cea mai bună perioadă din an pentru a surprinde păsările în Delta Dunării. Avem un mix asigurat: ieșiri foto pe canalele și lacurile Deltei, sesiuni foto în toate momentele zilei (răsărit/apus etc), suport foto din partea mea, Călin Stan – atât în momentele în care facem fotografii cât și după, când le edităm – și multe momente faine, în care ne vom bucura de Deltă și de natură.

IMPORTANT: Tura se adresează tuturor fotografilor, indiferent de nivel și indiferent de aparatul foto pe care îl deții, dar pe care te rog să-l aduci cu tine ca să fotografiezi.

În cadrul turei foto Delta Explorer din 25-28 MAI 2023 vei avea parte de:

 • ture foto: fotografie de păsări și peisaj la răsăritul și apusul soarelui dar și pe parcursul zilei, vizită în satul Mila 23, ieșiri foto la răsărit și apus cu barca etc. 
 • suport foto din partea mea, Călin Stan – ClubulFoto.com / CalinStan.com
 • degustare de vin făcută ca la carte cu vinuri din Dobrogea, în una din seri
 • mâncare tradițională din Delta Dunării, preparată după specificul local
 • cazare la pensiune de 3*** în Mila 23 (pensiunea Alexandru și Alexandra) 

Delta Explorer - Călin Stan

7 motive pentru a veni cu noi în Deltă

De ce să vii cu noi? Iată 7 motive pentru a alege tura Delta Explorer din Mai 2023:

 1. Luna Mai – perioada ideală pentru a fotografia păsările în Deltă, atunci având activitatea cea mai intensă 
 2. Ture foto cu barca pe lacurile și canalele Deltei pentru a fotografia păsările și natura
 3. Sesiuni foto la răsărit și la apus
 4. Asistență foto din partea mea, cu explicații pe înțelesul tuturor despre fotografia wildlife, de natură și peisaj, despre setările aparatelor etc.
 5. Vom avea ocazia să facem fotografii wildlife, de natură, peisaj, oamenii deltei, apus/răsărit, macro și close-up
 6. Vom avea parte și de o degustare de vin, făcută ca la carte 🙂
 7. Fiecare participant poate beneficia de tarife speciale la închirierea echipamentelor foto (aparate, teleobiective etc) de la F64, pentru perioada turei – ca să aveți tot ce vă trebuie pentru a face fotografii spectaculoase în timpul turei (detalii despre asta vă voi oferi la înscriere)

Cât costă această aventură în Deltă?

Tariful acestei ture este: 2400 lei/loc/persoană în cameră dublă (TVA inclus).
Supliment single: 350 Lei.

Tarif special pentru toți cei care au mai fost cu noi în alte tabere tematice (întreabă-mă și îți voi da toate detaliile).

Condiții de înscriere:

 • Înainte de a te înscrie, te rog citește Termenele și Condițiile integral, aflate la sfârșitul acestei pagini!
 • Pentru retrageri cu mai puțin de 30 de zile înainte de călătorie penalizarea este de 100% din valoarea pachetului.
 • Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile. Tariful include TVA. Tabăra este organizată împreună cu partenerul local, agenția de turism DescoperaDeltaDunarii.ro și în parteneriat cu TravelWithasmile.net și Winesday.

Tariful include:

 • 3 nopți de cazare în cameră dubla/single (în funcție de opțiune) la Pensiunea Alexandru & Alexandra din Mila 23;
 • toate mesele (mic dejun, prânz, cină; dintre care 1 cina la casa pescarilor autentici din mijlocul Deltei);
 • 1 răsărit;
 • 2 zile pline de ture cu barca pe lacurile Deltei;
 • suport foto din partea mea;
 • degustare de vin;
 • taxa de vizitare a Deltei impusa de autorități (ARBDD);
 • transferurile cu barca Tulcea – Mila 23 si retur;
 • ghidaj;
Tariful NU include:
 • transportul până în Tulcea și retur (de unde vine fiecare);
 • parcarea din Port Aval;
 • băuturi în afară de cele menționate (acestea sunt disponibile la magazinul din sat);

Hai cu noi! Ești gata să te înscrii?

Trimite-mi un mail pe office@clubulfoto.com sau sună-mă la numărul de telefon 0727.086.510 și îți voi oferi toate detaliile pentru a-ți rezerva un loc în turele foto Delta Explorer, alături de noi! Sau, dacă încă ești nehotărât, aruncă un ochi pe albumul de pe Facebook, să vezi cum a fost în turele din anii trecuți.

Termene și condiții de înscriere și participare:

 • Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile, iar confirmarea locurilor se face în ordinea înregistrării plăților integrale.
 • Plata se face integral la înscriere, în baza facturii emise pe care o vei primi pe email. Confirmarea locului vine odată cu înregistrarea plății.
 • Începând cu data de 25 Aprilie 2023 înscrierile se închid, indiferent de numărul de persoane înscrise. În cazul în care locurile se vor ocupa mai înainte de această dată înscrierile se vor închide la acea dată și vom anunța acest lucru, aici, pe site.
 • Rezervarea locurilor confirmate și achitate nu poate fi anulată cu mai puțin de 30 de zile înainte de data călătoriei. Astfel, sumele achitate nu vor fi returnate în cazul în care retragerea se face cu mai puțin de 30 de zile înainte de călătorie (în acest caz penalizarea este de 100% din suma achitată).
 • În cazul în care înscrierea a fost făcută, însă persoană respectivă nu a făcut plată până cu 30 de zile înainte de plecare, ne rezervăm dreptul de a anula participarea acestei persoane și de a elibera locul pentru a-l oferi unei alte persoane interesate. 
 • La cerere tabăra se poate achita și cu vouchere (tichete) de vacanță cu condiția ca voucherele să fie pe numele persoanei care merge în tabără și să fie valabile încă 30 de zile din momentul în care sunt primite de agenție. 
 • Taberele foto sunt organizate împreună cu partenerul local, agenția de turism DescoperaDeltaDunarii.ro, iar factura fiscală va fi emisă de agenție.
 • Tabăra se adresează persoanelor peste 18 ani. Nu există o limită maximă de vârstă, însă persoanele care doresc să participe la tabăra foto trebuie să aibă o condiție fizică bună (să poată merge pe jos).
 • Tabăra se adresează fotografilor, indiferent de nivel (aici includem și pasionații de fotografie).
 • Fiecare participant trebuie să aibă asupra lui un aparat foto DSLR, mirrorless sau bridge.
 • Programul turelor foto Delta Explorer este dependent de vreme așa că ne rezervăm dreptul de a face orice modificări necesare pentru a asigura siguranța tuturor participanților precum și desfășurarea excursiei în cele mai bune condiții.
 • Transportul până în Tulcea și înapoi nu este inclus în preț, fiecare participant ajungând acolo pe cont propriu.
 • Pentru cei care vin cu mașina aceasta poate fi lăsată în parcarea păzită din Port Aval Tulcea, tariful de parcare, anul trecut, fiind 25 lei pe zi/mașină.
 • Achitarea facturii emise pentru participarea la această tabără exprimă acordul tău legat de condițiile de înscriere și retragere menționate mai sus.

Hai cu noi! Ești gata să te înscrii?

Trimite-mi un mail pe office@clubulfoto.com sau sună-mă la numărul de telefon 0727.086.510 și îți voi oferi toate detaliile pentru a-ți rezerva un loc în turele foto Delta Explorer, alături de noi! Sau, dacă încă ești nehotărât, aruncă un ochi pe albumul de pe Facebook, să vezi cum a fost în turele din anii trecuți.

Așa a fost în turele foto Delta Explorer până acum:

Iar acestea sunt o parte din fotografiile făcute de noi în ture: 

Ești gata să vii cu noi?

Trimite-mi un mail pe office@clubulfoto.com sau sună-mă la numărul de telefon 0727.086.510 și iți voi oferi toate detaliile pentru a-ți rezerva un loc în turele foto Delta Explorer, alături de noi! Sau, dacă încă ești nehotărât, aruncă un ochi pe albumul de pe Facebook, să vezi cum a fost anul trecut.

Ne vedem în Delta Explorer! 

 

Delta Explorer 2023