La final de septembrie mergem într-o tura foto specială Delta Explorer să surprindem atmosfera, ceața și păsările Deltei în lumina caldă a toamnei timpurii. Așadar, între 30 Septembrie și 3 Octombrie să nu îți faci program: mergem în Deltă să facem fotografii și să ne bucurăm de natură.

Îți place aventura și îți place să faci fotografii? Te aștept alături de noi în tura foto Delta Explorer 11. Am dat startul la înscrieri!

La final de septembrie mergem împreună să explorăm Delta în trei zile pline de aventură. Ne aventurăm pe lacuri și pe canale în sesiuni foto la răsărit și apus, mergem să explorăm canalele înguste ale Deltei într-o tură în canoe, descoperim satul tradițional Mila 23 și, într-una din seri, ne vom bucura de o degustare de vinuri făcută ca la carte, susținută de Carmina de la Winesday. “Baza” noastră va fi în satul Mila 23, la pensiunea Alexandru și Alexandra, aflată chiar pe malul Dunării, de unde vom pleca în fiecare dimineață în turele foto. Bineînțeles mâncarea delicioasă, preparată după rețete locale, va face deliciul fiecărei mese.

IMPORTANT: Tura se adresează tuturor fotografilor, indiferent de nivel și indiferent de aparatul foto pe care îl deții, dar pe care te rog să-l aduci cu tine ca să fotografiezi.

În cadrul turei foto Delta Explorer din 30 Septembrie – 3 Octombrie 2021 vei avea parte de:

 • ture foto: fotografie și peisaj și wildlife (păsări) la răsăritul și apusul soarelui, dar și pe parcursul zilei, vizită în satul Mila 23, ieșiri foto la răsărit și apus cu barca etc. 
 • aventură în canoe: tură în canoe duble pe canalele înguste ale Deltei
 • suport foto din partea mea, Călin Stan – ClubulFoto.com / CalinStan.com
 • degustare de vin făcută ca la carte cu vinuri din Dobrogea, într-una din seri
 • mâncare tradițională din Delta Dunării, preparată după specificul local
 • cazare la pensiune de 3*** în Mila 23 (pensiunea Alexandru & Alexandra) 

Programul turei foto în Delta Dunării, pe scurt:

Ziua 1: Bun Venit în Deltă. Ne vedem cu toții la ora 14 în Port Aval (Tulcea), de unde la ora 14.30 plecăm cu barca (transfer privat) spre satul Mila 23. Ajungem la pensiune, ne cazăm și ieșim să explorăm satul tradițional și să facem fotografii până la apus. Apoi ne întoarcem la masa de seară.

Ziua 2: Începem în forță. Ne trezim la ora 5 și plecăm cu barca cu motor să fotografiem răsăritul pe lacurile Deltei. Apoi, la ora 9.30, după un scurt training, ne urcăm în canoe duble și începem să explorăm Delta pe canalele înguste. Ne întoarcem la pensiune la ora 13 pentru masa de prânz. După-amiaza plecăm, din nou, cu barca cu motor să fotografiem păsările și peisajele deltei și rămânem ”pe apă” pentru a fotografia apusul, pe unul din lacurile fotogenice ale Deltei.

Ziua 3: Ne trezim odihniți (vom avea nevoie!) și luăm micul dejun. Apoi plecăm într-o tură foto pe lacurile și canalele înguste ale Deltei. Ne întoarcem în Mila 23, pentru masa de prânz. După masa de prânz mergem din nou cu barca cu motor să fotografiem păsările și peisajele deltei, în lumina caldă a toamnei. Ne întoarcem în Mila 23, la pensiune, spre seară, unde vom avea parte de cină și o degustare de vinuri organizată ca la carte.

Ziua 4: După micul-dejun, la ora 9.30 plecăm cu barca înapoi spre Port Aval (Tulcea), acolo unde aventura noastră se încheie. Vom ajunge în Tulcea la (aprox.) 11.30 -12, de unde fiecare va pleca, cu mașina, înapoi spre casă.

Important: Programul turei este dependent de vreme. Așadar, dacă va fi cazul, vom face orice modificări sunt necesare pentru a asigura siguranța tuturor participanților precum și desfășurarea excursiei în cele mai bune condiții;

8 Motive pentru a veni cu noi în Deltă

De ce să vii cu noi? Iată 8 motive pentru a alege tura Delta Explorer de la final de Septembrie:

 1. Mergem să facem fotografii wildlife, de natură, peisaj, cu oamenii deltei, la apus/răsărit, macro și close-up într-unele din cele mai frumoase zone ale Deltei Dunării
 2. Ture foto cu barca pe lacurile și canalele Deltei pentru a fotografia natura și păsările
 3. Ture foto la răsărit și la apus
 4. Aventură în canoe: tură în canoe duble pe canalele înguste ale Deltei
 5. Asistență foto din partea mea, cu explicații pe înțelesul tuturor despre fotografia wildlife, de natură și peisaj, despre setările aparatelor etc.
 6. Ne vom bucura de mâncare tradițională, delicioasă, preparată după specificul locului
 7. Vom avea parte și de o degustare de vin, făcută ca la carte 🙂
 8. Tarife speciale pentru participanți la închirierea echipamentelor foto (aparate, teleobiective etc) de la F64, pentru perioada turei – ca să aveți tot ce vă trebuie pentru a face fotografii spectaculoase în timpul turei (detalii despre asta vă voi oferi la înscriere)

Mai cauți un ”extra-motiv” ca să vii cu noi? Iată cum a fost tura noastră de luna trecută (mai 2021) 

Cât costă această aventură în Deltă?

Tariful acestei ture este: 1.800 lei/loc/persoană în cameră dublă (TVA inclus).
Supliment single: 300 Lei.

Condiții de înscriere:

 • 10% reducere pentru toți cei care au mai fost cu noi în alte tabere tematice (reducerea se aplică la tariful de persoană în cameră dublă menționat mai sus)
 • Înainte de a te înscrie, te rog citește Termenele și Condițiile integral, aflate la sfârșitul acestei pagini!
 • Pentru retrageri cu mai puțin de 30 de zile înainte de călătorie penalizarea este de 100% din valoarea pachetului.
 • Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile. Tariful include TVA. Tabăra este organizată împreună cu partenerul local, agenția de turism DescoperaDeltaDunarii.ro și în parteneriat cu TravelWithasmile.net și Winesday.

Tariful include:

 • 3 nopți cazare la Pensiunea Alexandru și Alexandra din Mila 23 (3*)
 • 3 mese/zi începând cu cina din ziua 1 și terminând cu micul dejun din ultima zi
 • transferurile cu barca cu motor Tulcea – Mila 23 și retur
 • 1 degustare de vin cu vinuri de la crame din Dobrogea, susținută de Carmina Nițescu (WinesDay.ro), într-una din seri
 • permis de acces în Delta Dunării
 • închirierea canoe pentru dimineața de aventură în canoe
 • un loc în barcă pentru toate turele foto cu barcă special concepută pentru ture foto, foarte stabilă și spațioasă
 • suport foto din partea fotografului Călin Stan pe toata perioada taberei

Tariful nu include: transportul până în Tulcea și retur, taxa de parcare din Port Aval Tulcea și orice alte servicii care nu sunt menționate la “tariful include”.

Hai cu noi! Ești gata să te înscrii?

Trimite-mi un mail pe office@clubulfoto.com sau sună-mă la numărul de telefon 0727.086.510 și îți voi oferi toate detaliile pentru a-ți rezerva un loc în turele foto Delta Explorer, alături de noi! Sau, dacă încă ești nehotărât, aruncă un ochi pe albumul de pe Facebook, să vezi cum a fost în turele din anii trecuți.

Termeni și condiții de înscriere și participare:

 • Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile, iar confirmarea locurilor se face în ordinea înregistrării plăților integrale.
 • Plata se face integral la înscriere, în baza facturii emise pe care o vei primi pe email. Confirmarea locului vine odată cu înregistrarea plății.
 • Începând cu data de 9 Septembrie 2021 înscrierile se închid, indiferent de numărul de persoane înscrise. În cazul în care locurile se vor ocupa mai înainte de această dată înscrierile se vor închide la acea dată și vom anunța acest lucru, aici, pe site.
 • Rezervarea locurilor confirmate și achitate nu poate fi anulată cu mai puțin de 30 de zile înainte de data călătoriei. Astfel, sumele achitate nu vor fi returnate în cazul în care retragerea se face cu mai puțin de 30 de zile înainte de călătorie (în acest caz penalizarea este de 100% din suma achitată).
 • În cazul în care înscrierea a fost făcută, însă persoană respectivă nu a făcut plată până cu 30 de zile înainte de plecare, ne rezervăm dreptul de a anula participarea acestei persoane și de a elibera locul pentru a-l oferi unei alte persoane interesate. 
 • La cerere tabăra se poate achita și cu vouchere (tichete) de vacanță de la Sodexo, Edenred si UpRomania, cu condiția ca voucherele să fie pe numele persoanei care merge în tabără și să fie valabile încă 30 de zile din momentul în care sunt primite de agenție. Sunt acceptate și voucherele de vacanță emise în 2019 (a căror valabilitate a fost prelungită până în 2021), precum și cu carduri de vacanță de la toate cele 3 companii emitente menționate anterior.
 • În cazul plăților cu tichete/vouchere de vacanță/card de vacanță sumele nu pot fi returnate după efectuarea plăților, indiferent de numărul de zile rămas până la tură.
 • Pentru că ne aflăm în perioada pandemiei de Coronavirus nu putem accepta înscrieri de câte 1 persoană decât în cameră single. Ținem la siguranța oaspeților noștri și recomandăm ca cei care doresc să vină neînsoțiți în tabără să aleagă camera single.
 • Taberele foto sunt organizate împreună cu partenerul local, agenția de turism DescoperaDeltaDunarii.ro, iar factura fiscală va fi emisă de agenție.
 • Tabăra se adresează persoanelor peste 18 ani. Nu există o limită maximă de vârstă, însă persoanele care doresc să participe la tabăra foto trebuie să aibă o condiție fizică bună (să poată merge pe jos).
 • Excepție: la cerere, putem avea și copii alături de noi dacă aceștia sunt însoțiți de părinți și dacă sunt suficient de mari cât să se adapteze activităților incluse în program. Aceste detalii le discutăm punctual, dacă este cazul, cu fiecare participant înscris în parte.
 • Tabăra se adresează fotografilor, indiferent de nivel (aici includem și pasionații de fotografie).
 • Fiecare participant trebuie să aibă asupra lui un aparat foto DSLR, mirrorless sau bridge.
 • Dacă datorită unor schimbări legislative cauzate de pandemie tabăra nu va mai putea fi organizată în perioada menționată, o vom reprograma sau fiecare participant va primi un voucher de valoarea sumei achitate, valabil 24 de luni, pentru a-și achiziționa, în viitor, alte programe turistice ale agenției Descoperă Delta Dunării.
 • Pentru a acoperi riscul de îmbolnăvire COVID-19 înaintea turei, recomandăm încheierea unei asigurări medicale. În cazul în care persoana înscrisă la tabără este confirmată cu Covid-19 (cu un document medical oficial) înainte de a participa în tură (chiar și cu o zi înainte), își poate recupera 90% din suma plătită. Detalii voi discuta punctual cu cei interesați. Această asigurare NU este inclusă în tariful turei foto, se achită suplimentar.
 • Pentru a ne asigura că toți participanții sunt în siguranță pe tot parcursul taberei, este obligatoriu ca fiecare participant să poarte mască de protecție în toate spațiile interioare comune.
 • Programul turelor foto Delta Explorer este dependent de vreme așa că ne rezervăm dreptul de a face orice modificări necesare pentru a asigura siguranța tuturor participanților precum și desfășurarea excursiei în cele mai bune condiții.
 • Transportul până în Tulcea și înapoi nu este inclus în preț, fiecare participant ajungând acolo pe cont propriu.
 • În cazul edițiilor anterioare ale taberei am ajutat cu drag în cazul în care cineva nu a avut mașină cu ce să ajungă la fața locului și i-am găsit un loc în mașina unuia dintre participanții care a avut câte un loc liber. Având în vedere contextul COVID-19, pentru a respecta cât mai mult normele de igienă, din păcate de această dată nu te pot ajuta cu acest aspect.
 • Pentru cei care vin cu mașina aceasta poate fi lăsată în parcarea păzită din Port Aval Tulcea, tariful de parcare fiind 25 lei pe zi/mașină.
 • Achitarea facturii emise pentru participarea la această tabără exprimă acordul tău legat de condițiile de înscriere și retragere menționate mai sus.

Hai cu noi! Ești gata să te înscrii?

Trimite-mi un mail pe office@clubulfoto.com sau sună-mă la numărul de telefon 0727.086.510 și îți voi oferi toate detaliile pentru a-ți rezerva un loc în turele foto Delta Explorer, alături de noi! Sau, dacă încă ești nehotărât, aruncă un ochi pe albumul de pe Facebook, să vezi cum a fost în turele din anii trecuți.

Așa a fost în turele foto Delta Explorer până acum:

Iar acestea sunt o parte din fotografiile făcute de noi în ture: 

Ești gata să vii cu noi?

Trimite-mi un mail pe office@clubulfoto.com sau sună-mă la numărul de telefon 0727.086.510 și îți voi oferi toate detaliile pentru a-ți rezerva un loc în turele foto Delta Explorer, alături de noi! Sau, dacă încă ești nehotărât, aruncă un ochi pe albumul de pe Facebook, să vezi cum a fost anul trecut.

Ne vedem în Delta Explorer! 

Delta Explorer 11