Servicii foto profesionale de la echipa Clubul Foto:

Cu o experiență de peste 15 ani in fotografie, la Clubul Foto îți oferim servicii foto profesionale. Iată ce putem face pentru tine:

 • tururi virtuale și fotografii 360º, experiențe interactive pentru locații (HORECA, domeniul imobiliar, saloane, cluburi, săli de evenimente și altele; 
 • fotografie office și corporate pentru clădiri corporate și spații de birouri;
 • fotografie de arhitectură și de design interior, pentru birouri de design interior și arhitecți, showroom-uri și magazine de mobilier, construcții și elemente de decor;
 • fotografie imobiliară, pentru dezvoltatori, agenți imobiliari, hoteluri, pensiuni, clădiri de birouri, agenții imobiliare, dar și pentru reședințe private (inclusiv AirBNB / Booking, închirieri în regim hotelier etc);
 • fotografie industrială,  procese de producție, oameni la lucru, fotografie de interior / exterior (inclusiv fotografie aeriană) pentru prezentări de companii, cataloage, participări la expoziții, advertoriale, calendare, campanii de marketing, rapoarte anuale etc;
 • fotografie culinară (food & drink, inclusiv plating) pentru restaurante, hoteluri, baruri, unități de alimentație, magazine, firme de catering;
 • fotografii și filmări aeriene și clipuri de prezentare, cu filmări de la sol și din aer;
 • fotografie de eveniment – corporate, fotografii în cadrul evenimentelor organizate de companii. Fotografii la evenimente business, conferințe, lansări de produse, petreceri de Crăciun, team building, festivaluri, aniversări, concursuri, meeting-uri etc;
 • cursuri foto, seminarii dar și training-uri 1-on-1

La Clubul Foto te putem ajuta cu fotografii profesionale, dar și videoclipuri de prezentare, indiferent de locație sau de complexitatea proiectului tău.

Fotograf profesionist

calin-stan-2

CĂLIN STAN
Fotograf profesionist și fondatorul revistei și comunității Clubul Foto.
Portofolii: CalinStan.com / SEE360.ro / TheDrone.ro
Tel.: 0727086510 | hello@calinstan.com

La Clubul Foto ne mândrim cu o experiență în domeniul foto greu de egalat:

15

Ani de fotografie

860.000

Fotografii

243

Aparate foto si obiective utilizate si/sau testate

Fotografie de eveniment (corporate)

Fotografie de eveniment (corporate), fotografii la evenimente organizate de companii.

Dacă organizezi un eveniment corporate te putem ajuta cu un set de fotografii profesionale care să pună intr-o lumina excepentă imaginea companiei sau produsul pe care îl lansezi.

Ai nevoie de imagini care să transmită atmosfera și dinamica evenimentului, de imagini de calitate cu produsul pe care ai focus, imagini care să îți fie livrate rapid, pentru a le putea utiliza in media, pe siteul companiei sau pe rețelele sociale.

Organizezi o petrecere corporate, un team building sau o petrecere privată surpriză? Tot noi te putem ajuta cu surprinderea momentelor în cele mai bune fotografii!

Fotografie comercială: fotografie industrială, fotografie office și pentru spații de retail

Fie că activezi în domeniul industrial sau în retail, fotografiile profesionale te ajută să ai o imagine impecabilă în fața partenerilor și a clienților și să te poziționezi deasupra concurentei.

Echipa Clubul Foto te poate ajuta cu realizarea fotografiilor de locație, produs sau imagini corporate de brand / industriale, pe care să le utilizezi în cataloage, albume, campanii media și de advertising, PR etc. Fotografiile profesionale contribuie la îmbunătățirea imaginii și a vizibilității companiei tale dar mai ales la creșterea vânzărilor.

Iată ce putem face pentru tine:

 • fotografie industrială;
 • fotografie de produs în locație sau în studio;
 • fotografie de interior și exterior pentru spații de retail, showroom-uri etc;
 • fotografie de design interior și de produs în mediu ambiental;
 • fotografie pentru advertising outdoor / indoor / online

 

Îți place ce vezi?

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată!

Contactează echipa Clubul Foto la telefon 0727086510 sau prin email la hello@calinstan.com 

Fotografie HORECA: fotografie de interior, exterior și fotografii culinare pentru hoteluri, restaurante și pensiuni

Suntem specializați în fotografii pentru HORECA. De la fotografii de exterior și interior cu hotelul, pensiunea sau restaurantul pe care îl reprezinți sau administrezi și până la clipuri de prezentare, tururi virtuale și fotografii culinare pentru meniu, îți putem oferi un pachet complet de servicii foto și video dedicate domeniului ospitalității. Imagini realizate profesional, la cele mai înalte standarde, care să pună în valoare hotelul sau meniul și care să te ajute, în primul rând, să vinzi mai mult, să ai un grad de ocupare mai mare.

Ce îți putem oferi:

 • Fotografii culinare (food & drink)
 • Fotografii de interior și exterior 
 • Fotografii pentru meniuri, cataloage, site-uri de prezentare etc.
 • Fotografii aeriene, tururi virtuale 360 și clipuri video de prezentare cu locația ta

Fotografie imobiliară, fotografie de arhitectură și de design interior

Într-un domeniu atât de dinamic precum cel imobiliar ai nevoie de imagini de calitate, care să prezinte proiectul tău imobiliar în cea mai bună ”lumină”. Aici intervenim noi, cu serviciile de fotografie imobiliară, de arhitectură sau de design interior, pentru a fotografia profesional ansamblul rezidențial, apartamentele showroom sau proiectele biroului tău de arhitectură și design interior.  

Ce îți putem oferi?

 • Fotografie imobiliară;
 • Fotografii de arhitectură și de design interior;
 • Fotografii de mobilier, cu produse amplasate în spațiu;
 • Fotografii 360 pentru randări, inclusiv fotografii aeriene;
 • Videoclipuri de prezentare;
 • Tururi virtuale 360 pentru domeniul imobiliar, showroom-uri interactive etc;

PROIECTELE NOASTRE:

Fotografii și filmări aeriene și de la sol, filme de prezentare

thedrone-logo-white

Filmări și fotografii aeriene profesionale

Am lansat proiectul TheDrone la jumătatea anului 2016 pentru că ne place să facem lucrurile “altfel”. De aici și până la o schimbare de perspectivă nu a mai fost decât un pas. TheDrone oferă servicii foto și video aeriene, iar ce am făcut până acum poți vedea aici.

 

Tururi virtuale 360 interactive - SEE360.ro

Tururi virtuale 360 interactive

În 2020 am adăugat serviciilor pe care le oferim și tururile virtuale 360 interactive. În doi ani am realizat peste 100 de tururi virtuale 360 care prezintă muzee, hoteluri și pensiuni, restaurante, apartamente și proiecte imobiliare, case și apartamente pentru închiriat sau vânzare, magazine și mall-uri și multe altele.

Ce am făcut până acum poți vedea pe site-ul proiectului SEE360.ro – Tururi Virtuale.

 

Au apelat deja la noi, cu incredere:

Portofoliu clienti

Îți place ce vezi?

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată!

Contactează echipa Clubul Foto la telefon 0727086510 sau prin email la hello@calinstan.com