Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii (“Termeni si Conditii”) constitute acordul legal dintre dvs. si Clubul FOTO S.R.L, proprietarul si administratorul siteului ClubulFoto.com. Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: www.ClubulFoto.com (“Website-ul”). Acesarea si vizitarea Website-ului, inregistrarea unui cont pe Website si/sau folosirea serviciilor de publicare pe Website de anunturi pentru vanzarea sau cumpararea de bunuri sau servicii (“Serviciile”) inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

Definitii

Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul inteles:

 • Utilizator – orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza Website-ul fiind interesata de datele, informatiile, articolele, anunturile sau informatiile de pe ClubulFoto.com, publicate de Clubul Foto S.R.L. sau de utilizatori in comentarii, precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza Serviciile furnizate prin intermediul Website-ului.
 • Furnizor – societatea Clubul Foto S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Sector 6, Str. Apusului 61, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/12943/2015, CUI: RO35157297, capital social: 200 de lei, e-mail: office@clubulfoto.com.
 • Anunt – oferta publica lansata de un Utilizator cu scopul de a fi publicata de catre Clubul Foto S.R.L. prin intermediul Website-ului cu privire la vanzarea sau cumpararea unui Produs.
 • Inscriere pe „Harta Fotografilor” – prezentare de servicii publicata de Utilizator cu scopul de a fi afisata de catre Clubul Foto S.R.L. prin intermediul Website-ului in sectiunea „Harta Fotografilor”
 • Produs – bun sau serviciu care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin acesti Termeni si Conditii.
 • Websiteul / Pagina ClubulFoto.com – site-ul www.clubulfoto.com, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.clubulfoto.com nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.

Prin acordul dvs. referitor la acesti Termeni si Conditii, dvs. declarati si garantati ca aveti cel putin 16 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania iar reprezentantii dvs. sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a Website-ul si/sau a Serviciilor.

Compania Clubul Foto S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand unilateral Termenii si Conditiile. Puteti accesa Termenii si Conditiile oricand la adresa: www.clubulfoto.com/termeni-si-conditii/

Toate informatiile de pe acest Website sunt oferite „asa cum sunt”. Furnizorul nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca Website-ul va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea Anunturilor sau a inscrierilor pe “Harta Fotografilor” sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.

Datorita multitudini de informatii, Furnizorul nu poate garanta ca toate informatiile prezente in articolele de pe site sunt corecte si nu contin erori. Furnizorul face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine datele actualizate si a corecta in timp util posibilele erori.

Scopul urmarit

Scopul acestor Termeni si Conditii este acela de a defini si reglementa conditiile de utilizare a Website-ului si a Serviciilor.

Website-ul contine legaturi (“link-uri”) sau trimiteri catre alte website-uri/pagini web pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe website-urile/paginile respective, Clubul Foto S.R.L. nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor website-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi (“link-uri”) sau trimiteri din acestea catre alte website-uri sau pagini web. Includerea acestor legaturi (“link-uri”) sau trimiteri in Website este facuta de regula pentru ajutorul sau in interesul Utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intrucat Clubul Foto S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe websiturile unor terti, la care se face trimitere pe Website, Utilizatorul acceseaza acele website-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.

Drepturi de autor si proprietate intelectuala

Clubul Foto SRL ofera acces liber la site-ul ClubulFoto.com si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

Intregul continut al Website-ului incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe pentru calculator, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea Clubul Foto S.R.L. si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificarile ulterioare, precum si tuturor celorlalte legi, inclusive dar fara a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuala si industriala.

Anunturile si informatiile de pe Harta Fotografilor publicate de Utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Utilizatorilor, fiind protejate ca atare conform legii.

Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe Website in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Furnizorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea materialelor puse la dispozitie de Clubul Foto prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Disponibilitatea serviciului

Clubul Foto isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

Clubul Foto nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Aspecte generale pentru sectiunea „Anunturi” 

 • Un Anunt va fi creat de catre Utilizator, benevol, prin completarea unui formular, disponibil pe Website, care sa contina:
  • datele reale de contact ale Utilizatorului
  • descrierea reala a produsului care face obiectul Anuntului
  • pretul
 • Compania Clubul Foto SRL si ClubulFoto.com nu sunt implicate, in nici un fel, in tranzactii, oferind doar o platforma publica, accesibila online, de prezentare a ofertelor de catre vanzatori/cumparatori
 • Prin trimiterea Anuntului spre publicare catre Furnizor, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile acestor Termeni si Conditii, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fie tras la raspundere conform prevederilor acestora. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in Anunt si/sau comunicate Furnizorului.
 • Valabilitatea unui Anunt pe site este de 60 de zile, cu posibilitatea de prelungire la sfarsitul acestui termen. Pentru prelungire, Utilizatorul este obligat sa trimita un email la adresa anunturi@clubulfoto.com in care sa specifice anuntul si durata de prelungire. Dupa expirarea valabilitatii unui anunt, datele de contact ale Utilizatorului vor fi ascunse automat.
 • Nu vor fi publicate anunturi care nu au legatura cu domeniul foto/video (i.e. nu sunt produse sau servicii foto/video), iar toate anunturile trimise spre publicare de catre Utilizatori sunt verificate/moderate de catre Furnizor.
 • Verificarea/moderarea Anunturilor publicate pe Website de catre Furnizor are ca scop inlaturarea Anunturilor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile Termenilor si Conditiilor (au un continut jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti Utilizatori un numar cat mai mic de Anunturi eronate.
 • Nu este permisa publicarea mai multor Anunturi pentru acelasi Produs.
 • Nu este permisa stergerea si republicarea Anunturilor cu acelasi continut.
 • Un Anunt este valabil pentru un singur Produs. Nu sunt admise spre publicare Anunturi care fac referire la mai multe Produse, cu exceptia celor comercializate ca si „pachet de produse”.
 • Nu pot fi publicate Anunturi false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.
 • Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin preturi considerate neserioase de catre Furnizor (de ex, dar fara a se limita la: preturi de 1 leu, preturi mult inferioare pietei/statisticilor aflate la dispozitia Furnizorului).
 • Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin poze preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri, inscrisuri sau poze cu titlu de prezentare oferite de producatori sau alte agentii media cu privire la obiectul Anuntului), cu exceptia produselor sigilate.
 • Nu pot fi publicate anunturi care contin link-uri catre alte website-uri concurente.
 • Nu este permisa manipularea cuvintelor cheie din continutul Anuntului (introducerea in titlul sau descrierea anuntului de cuvinte cheie care nu au legatura cu Produsul / serviciul oferit).
 • Nu pot fi publicate Anunturi in alta limba decat cea Romana sau care contin un limbaj necorespunzator. Nu se admit Anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.
 • Nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam). Orice anunt care incurajeaza aceste mesaje sau ofera loc de munca pentru trimiterea lor va fi dezactivat.
 • Toate anunturile, fie ele active pe site sau blocate la moderare sunt verificare de catre Furnizor, iar anunturile care nu respecta Termenii si Conditiile site-ului vor fi sterse de pe site, in cel mai scurt timp posibil si in anumite cazuri pot fi luate masuri de blocare a contului din care s-au publicat.
 • Dupa activarea Anuntului, Utilizatorul va primi un email de instiintare, singurul pe care il va primi de la noi referitor la statusul Anuntului sau.
 • Nu este perceputa nicio taxa Utilizatorului pentru publicarea unui Anunt, intregul serviciu fiind oferit gratuit de Furnizor.

Aspecte generale pentru sectiunea „Harta Fotografilor”

 • Orice Utilizator isi poate prezenta si promova serviciile foto/video completand formularul de inscriere disponibil in sectiunea „Harta Fotografilor”.
 • Prin inscrierea pe „Harta Fotografilor” Utilizatorul este de acord ca informatiile furnizate de el sa fie utilizate pentru a-i afisa public serviciile pe „Harta Fotografilor” (incluzand, dar nu limitandu-se la localitatea si locatia unde isi desfasoara activitatea sau unde furnizeaza serviciile, pe Harta).
 • Nu este perceputa nici o taxa pentru inscrierea pe „Harta Fotografilor”, intreg serviciul este oferit gratuit de catre Furnizor.
 • Toate inscrierile, fie ele active pe site sau blocate la moderare sunt verificare de catre Furnizor, iar cele care nu respecta Termenii si Conditiile site-ului vor fi sterse de pe site, in cel mai scurt timp posibil si in anumite cazuri pot fi luate masuri de blocare a contului din care s-au publicat.
 • Nu sunt admise spre publicare Inscrieri care nu au un link / website valid si functional.
 • Nu pot fi publicate inscrieri care contin link-uri catre alte website-uri concurente.
 • Nu este permisa publicarea mai multor linkuri pentru acelasi website / acelasi serviciu foto-video (nici in aceeasi locatie si nici in locatii diferite).
 • Nu pot fi publicate Inscrieri false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.
 • Nu vor fi publicate inscrieri (siteuri) care nu au legatura cu domeniul foto/video
 • Nu este permisa manipularea cuvintelor cheie din continutul Inscrierii (introducerea in titlul sau descrierea anuntului de cuvinte cheie care nu au legatura cu serviciul oferit)

Drepturile si Obligatiile Furnizorului

 • Furnizorul se obliga sa publice toate Anunturile sau a inscrierile pe „Harta Fotografilor” transmise de catre Utilizatori prin intermediul Website-ului care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.
 • Furnizorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea Website-ului sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in Anunt de catre Utilizator si datele publicate pe Website de catre Furnizor, cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre Utilizatori care se datoreaza faptului ca Operatorii Furnizorului au modificat partial Anuntul sau inscrierea pe „Harta Fotografilor” astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi mentinut postat pe Website.
 • Furnizorul nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca Website-ul va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea Anunturilor sau a inscrierii pe „Harta Fotografilor” sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.
 • Furnizorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.
 • Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele produsului sau serviciului ce face obiectul Anuntului sau a inscrierii pe „Harta Fotografilor”.
 • Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un Anunt sau o inscrierie pe „Harta Fotografilor” in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Furnizorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul Website-ului.
 • Furnizorul are dreptul de a sterge orice anunt sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai serviciului. De asemenea, in cazul in care anuntul afecteaza in mod negativ reputatia Furnizorului sau sunt in orice alt fel daunatoare pentru Furnizor.
 • Furnizorul declara ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala in legatura cu Website-ul, in afara Anunturilor publicate pe Website de catre Utilizatori, cu privire la care Utilizatorii acorda Furnizorului un drept neexclusiv de utilizare si punere la dispozitia publicului in conditiile prevazute in acesti Termeni si Conditii.
 • Furnizorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor sau a inscrierilor pe „Harta Fotografilor” publicate. Furnizorul nu garanteaza in niciun fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in Anunturi.
 • Potrivit legislatiei in vigoare, Furnizorul are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Utilizatorii Website-ului.

Drepturile si obligatiile Utilizatorului

 • Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de Servicii, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor.
 • Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Anunturilor si/sau a inscrierilor pe „Harta Fotografilor”  publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obiectul Anuntului si/sau a inscrierilor pe „Harta Fotografilor” si ca nu incalca drepturile Furnizorului si/sau ale unor terte persoane.
 • Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie pus la dispozitia publicului de Furnizor pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.
 • Prin completarea formularului si/sau transmiterea Anuntului si/sau a inscrierilor pe „Harta Fotografilor” prin alte mijloace catre Furnizor spre punere la la dispozitia publicului prin intermediul Website-ului, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile.
 • In afara informatiilor legate de propriul Anunt, Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe Website in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al Furnizorului in acest sens.
 • Utlizatorilor le este interzisa creearea de conturi multiple pe Website. Clubul Foto S.R.L. isi rezerva dreptul de a face verificari pentru identificarea eventualelor conturi multiple, utilizand adresele de e-mail, numerele de telefon si adresele IP introduse de Utilizatori.
  In cazul in care sunt identificate conturi multiple apartinand aceluiasi Utilizator, Clubul Foto S.R.L. va avea dreptul neingradit de stergere a acestora. In acelasi timp, Clubul Foto S.R.L. va avea dreptul de a lua masuri suplimentare precum stergerea anunturilor si restrictionarea accesului la serviciile Website-ului impotriva Utilizatorilor care fac uz de astfel de practici.
 • Utilizatorilor le este interzisa:
  • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site, in vederea utilizarii lor in alte scopuri decat cele personale, noncomerciale;
  • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop; 
  • incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua Clubul Foto, prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”; 
  • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
 • Violarea oricarei dintre aceste reguli de mai sus atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Clubul Foto va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

Procedura de depunere si solutionare a plangerilor si sesizarilor primite din partea Utilizatorilor

 • Orice Utilizator poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de Furnizor, respectiv Anunturile transmise/publicate/nepublicate de Clubul Foto S.R.L. pe website sau Inscrierile de pe Harta Fotografilor, in termen de maxim 7 zile de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat.
 • Utilizatorii au posibilitatea sa transmita Furnizorului oricand plangeri si/sau sesizari cu privire la activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de un Utilizator al Website-ului care privesc si/sau au legatura cu serviciile furnizate de Clubul Foto S.R.L. ori cu privire la informatiile cu aparenta nelegala furnizate de un Utilizator al Website-ului, despre care au cunostinta.
 • Plangerile vor fi depuse prin email, la adresele furnizate in sectiunea Contact 
 • Plangerile si/sau sesizarile transmise Furnizorului vor include datele de identificare a Utilizatorului, linkul catre Anuntul sau Inscrierea pe Harta Fotografilor care face obiectul plangerii (daca reclamatia sau sesizarea priveste un anumit Anunt/Inscriere), precum si orice alte date necesare Furnizorului in vederea identificarii evenimentului sesizat si/sau a Anuntului (dupa caz) si o descriere cat mai detaliata a motivului pentru care a fost inaintata plangerea/sesizarea, astfel incat Furnizorul sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.
 • Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la primirea acestora de catre Furnizor, in cazul in care au fost insotite de un set complet de date necesare identificarii Utilizatorului, Anuntului si/sau a problemei. In situatia in care petentul nu a transmis Furnizorului toate datele necesare identificarii problemelor semnalate si solutionarii plangerii/sesizarii respective, acesta va fi instiintat de Furnizor cu privire la informatiile lipsa, urmand ca termenul de solutionare de mai sus sa fie prelungit corespunzator.
 • Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul: http://www.anpc.gov.ro

Acordul cu privire la prelucrarea si colectarea Datelor cu Caracter Personal

 • Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, Clubul Foto S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza cu ocazia accesarii Website-ului si/sau completarii formularelor disponibile pe Website.
 • Orice persoana care acceseaza Website-ul si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Website, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca Clubul Foto S.R.L. sa prelucreze si sa colecteze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie.
 • Inscrierea in baza de date ClubulFoto.com se face prin completarea unui formular online. Informatiile furnizate benevol in acest formular trebuie sa fie corecte si complete. In cazul furnizarii unor date false sau incomplete, Clubul Foto S.R.L. are dreptul sa refuze sau anuleze contul Utilizatorului respectiv.
 • Ca utilizator ClubulFoto.com sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile mentionate aici si veti fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu ClubulFoto.com.
 • Toate datele furnizate de catre dumneavoastra vor fi folosite doar in scopurile enumerate mai jos si cu respectarea intocmai a drepturilor si libertatilor dumneavoastra cu privire la viata privata, consfiintite si garantate de legislatia romana in vigoare. Acest set de informatii este denumit in continuare generic „Date”.
 • Datele vor fi prelucrate de catre Clubu Foto S.R.L. in conformitate cu prevederile Legi 677/2001, putand fi folosite in scopuri asociate functionarii site-ului, prestarii serviciilor  companiei si a partenerilor sai, pentru:
  • statistici – in vederea generarii de statistici utile administrarii site-ului
  • folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului care sunt disponibile prin logare precum: sectiunea de Anunturi, rubricile de Comentarii la articolele de pe site, sectiunea Harta Fotografilor etc.
  • abonarea la newsletterul site-ului in vederea trimiterii de materiale informative din site, marketing si publicitate de catre Clubul Foto S.R.L., abonarea la newsletter fiind optionala si gratuita;
 • Datele cu caracter personal colectate si procesate de catre Clubul Foto S.R.L. prin intermediul Website-ului vor fi utilizate pentru scopurile asociate utilizarii de catre Utilizatori a Serviciilor, respectiv prestarii in conditii optime a Serviciilor, precum si, in general, a administrarii relatiei Furnizorului cu Utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct) si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre Furnizor, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea Utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe Website vor putea fi colectate si prelucrate de catre Furnizor, putand fi folosite de catre acesta. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatii care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.
 • Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.
 • Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la una din adresele de contact din pagina Contact, specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.

Alte aspecte

Contul de utilizator:

Clubul Foto S.R.L., prin ClubulFoto.com, garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul de client. Datele cu care va inscrieti in contul Dvs. sunt utilizate strict in scopul comercial pentru care s-a facut inregistrarea datelor, adica: afisarea anunturilor de vanzare-cumparare incarcate de Dvs. in sectiunea „Anunturi” sau afisarea siteului Dvs. in sectiunea „Harta Fotografilor”.

Mesajele noastre de informare (Newsletter)

Abonarea si dezabonarea de la Newsletter:

La ClubulFoto.com nu utilizam si nu incurajam trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM). Abonarea la newsletterul ClubulFoto.com esta optionala, gratuita si implica acordul tau asupra Termenilor si Conditiilor. Datele Dvs. nu vor fi utlizate in alte scopuri decat cele pentru care v-ati dat acordul si nu vor fi facute publice unei terte persoane.

Prin Newsletter-ul pe care il trimitem dorim sa pastram utilizatorii informatii despre  nouatile, evenimentele precum si produsele pe care le testam aici, la ClubulFoto. Newsletterul se trimite maxim o data pe zi si contine articolele publicate pe ClubulFoto.com in ziua anterioara.

Pentru a gestiona baza de date cu adrese de email si pentru a trimite Newsletterul noi folosim serviciul MailChimp, despre care puteti afla mai multe detalii aici.

Dezabonare

Daca vreti sa va dezabonati de la Newsletterul ClubulFoto.com si sa nu mai primiti mesaje din partea noastra o puteti face urmand, cu un simplu click, linkul aflat in partea de jos a oricarui newsletter primit de la noi, sau puteti solicita oricand stergerea datelor tale din baza noastra de date, trimitand un email la adresa: office@clubulfoto.com 

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in acesti Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care acestia le produc sunt guvernate de legislatia romana in vigoare.

Orice litigiu care are ca obiect o disputa in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.

Modificarea si actualizarea Termenilor si Conditiilor

Noi, compania Clubul Foto S.R.L., proprietara siteului ClubulFoto.com, ne rezervam dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand unilateral Termenii si Conditiile de utilizare a acestui site. Poti accesa oricand Termenii si Conditiile, aici: www.clubulfoto.com/termeni-si-conditii/ 

Vom anunta orice modificare aici, in aceasta pagina.

ANEXE

ANEXA 1: Politica de confidentialitate

Scopul siteului nostru este unul informativ si educațional. Prin urmare, siguranta datelor Dvs. este o prioritate pentru noi si folosim aceste date pentru unicul scop de va oferi o experienta personalizata pe site-ul nostru. Despre cum facem asta puteti citi, pe larg, in pagina www.clubulfoto.com/politica-de-confidentialitate/

ANEXA 2: Politica de utilizare a „Cookie”-urilor

Siteul nostru utilizeaza „Cookies” pentru a va oferi o experienta de utilizare optimizata. Pentru a intelege pe larg ce este un „Cookie”, ce „Cookie”-uri folosim si cum le puteti gestiona, am pregatit o pagina dedicata informarii, pe care o puteti accesa aici: www.clubulfoto.com/cookies/

DESCHIDE SETARILE COOKIE PENTRU CLUBULFOTO.COM

Cum ne puteti contacta?

Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor Dvs. Ne puteti contacta oricand accesand pagina Contact si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Ultima actualizare: Ianuarie 2021.