Vine vara, așadar e momentul să revenim în Deltă pentru deja tradiționala tură foto cu barca și aventuri pe canalele înguste ale Deltei în canoe. De data asta ți-am pregătit un program special, care include activități noi și câteva surprize. Așadar, între 22 și 25 august să nu iți faci program: mergem în Deltă să facem fotografii cu păsări și să ne bucurăm de natură. Va fi și Panasonic România alături de noi, vom avea aparate foto de testat, vom face un workshop de protret și unul de editare, așadar avem toate ingredientele unei aventuri fotografice de zile mari, în Delta Dunării. 

UPDATE, 30 Iulie: Mai am doar 1 loc într-o cameră dublă pentru o fotografă, în tura noastră din 22-25 August în Deltă! (paturi separate, partaj cu o altă femeie) 🙂 

Mergem împreună să explorăm Delta în trei zile pline de aventură. Ne aventurăm pe lacuri și pe canale în sesiuni foto la răsărit și apus, mergem să explorăm canalele inguste ale Deltei în Canoe, descoperim satul tradițional Mila 23 și facem două workshopuri inedite: unul de portret, cu localnicii din satul Mila 23 îmbrăcați în haine tradiționale și un workshop de editare, unde am să vă arăt câteva tips&tricks pentru a edita mai eficient fotografiile pe care le-am făcut impreună. Totul în căutarea celor mai frumoase fotografii specifice Deltei. “Baza” noastră va fi în satul Mila 23, la pensiune, de unde vom pleca în fiecare dimineață în turele foto. Bineînțeles mâncarea delicioasă, preparată după rețetele locale, va face deliciul fiecărei mese.

Îți place aventura și îți place să faci fotografii? Te aștept alături de noi în tura foto Delta Explorer!

IMPORTANT: Tura se adresează tuturor fotografilor, indiferent de nivel și indiferent de aparatul foto pe care îl deți și pe care te rog să îl aduci cu tine ca să fotografiezi. Panasonic ne va oferi, la fața locului, aparate și obiective spre testare, dar NU este o tură dedicată doar utilizatorilor de aparate foto Panasonic.

În cadrul turei foto Delta Explorer din 22-25 August 2019 vei avea parte de:

 • ture foto: fotografie de păsări și peisaj la răsăritul și apusul soarelui dar și pe parcursul zilei, vizită în satul Mila 23, workshop de editare (Lightroom), ieșiri foto la răsărit și apus, cu barca etc. 
 • workshop de editare foto (Lightroom)
 • workshop foto de portret (cu localnicii din Mila 23)
 • suport foto din partea mea, Călin Stan – ClubulFoto.com / CalinStan.com
 • suport tehnic (aparate și obiective de testat) din partea Panasonic România
 • mâncare tradițională din Delta Dunării, preparată după specificul local
 • cazare la pensiune de 3*** în Mila 23 (pensiunea Vanessa) 

Programul turei foto în Delta Dunării, pe scurt:

Ziua 1: Bun Venit în Deltă. Ne vedem cu toții la ora 14 în Port Aval (Tulcea), de unde la ora 14.30 plecăm cu barca (transfer privat) spre satul Mila 23. Ajungem la pensiune, ne cazăm și ieșim să explorăm satul tradițional și să facem fotografii până la apus. Apoi ne întoarcem la masa de seară.

Ziua 2: Începem în forță. Ne trezim la ora 4.30 și plecăm cu barca cu motor să fotografiem răsăritul pe lacurile Deltei. Ne întoarcem la micul-dejun, la ora 8, apoi la 10 plecăm în altă direcție, să explorăm Delta și să facem fotografii cu păsări. După masa de prânz ieșim cu barca să fotografiem păsările în lumina caldă de dinainte de apus și să prindem apusul pe unul din lacurile foarte fotogenice din Delta.

Ziua 3: Zi de aventură. Ne trezim odihniți (vom avea nevoie!) și luăm micul dejun. Apoi, la ora 9.30, după un scurt training, ne urcăm în canoe duble și incepem să explorăm Delta pe canalele înguste astfel. Ne întoarcem la pensiune la ora 13 pentru masa de prânz, apoi mergem face workshopul de portret având ca subiect localnicii din Mila 23 îmbrăcați în haine tradiționale. Ne întoarcem apoi la pensiune și edităm fotografiile făcute până acum (workshop de editare), apoi încheiem ziua cu masa de seară.

Ziua 4: Mai facem o incursiune dimineața-devreme să fotografiem păsările la răsărit. Ne intoarcem la micul dejun, iar la ora 9.30 plecăm cu barca înapoi spre Port Aval (Tulcea), acolo unde aventura noastră se încheie. Vom ajunge în Tulcea la (aprox.) 11.30, de unde fiecare va pleca, cu mașina, înapoi spre casă.

Iar în cadrul acestui program am și două surprize pentru voi, ceva ce nu am mai avut până acum în nici una din turele Delta Explorer dar pe care, bineînteles, vi le voi dezvălui atunci.

Important: Programul turei este, bineînțeles, dependent de vreme. Așadar, dacă va fi cazul, vom face orice modificări sunt necesare pentru a asigura siguranța tuturor participanților precum și desfășurarea excursiei în cele mai bune condiții;

8 Motive pentru a veni cu noi in Deltă

De ce să vii cu noi? Iată 8 motive pentru a alege tura Delta Explorer din August:

 1. Mergem să facem fotografii wildlife, de natură, peisaj, cu oamenii deltei, la apus/răsărit, macro și close-up într-unele din cele mai frumoase zone ale Deltei Dunării
 2. Workshop de editare foto (Lightroom)
 3. Workshop de fotografie de portret – oameni ai deltei în costume tradiționale
 4. Ture foto cu barca pe lacurile și canalele Deltei pentru a fotografia păsările și natura
 5. Două ture foto la răsărit, o tură foto la apus
 6. Aventură în canoe: tură în canoe duble pe canalele înguste ale Deltei
 7. Asistenta foto din partea mea, cu explicații pe întelesul tuturor despre fotografia wildlife, de natură și peisaj, despre setările aparatelor etc.
 8. Vom avea aparate și obiective pentru a le folosi în tură oferite de Panasonic Romania (modelele full-frame S1 și S1R dar si Micro 4/3) și un reprezentant al Panasonic care ne va ajuta să le folosim la maxim

Cât costă această aventură în Deltă?

Tariful acestei ture este: 1.200 lei/loc/persoană în cameră dublă (TVA inclus)

Important: 
 • o parte din tariful taberei din luna august 2019 este asigurat de către Panasonic România, motiv pentru care tariful final al acestei tabere este unul special, mai mic decât cel practicat de obicei în cazul turelor foto în Delta Dunării 
 • datorită numărului limitat de locuri, de această dată vom face înscrieri numai în camere duble, camere single nefiind disponibile
 • la cerere se poate achita și cu vouchere de vacanță

Condiții de înscriere: 

 • 50% avans la înscriere și restul de 50% plătiți până cu maxim 30 zile înainte de plecare (adică 22 iulie). Cei înscriși în ultimele 30 de zile înainte de plecare vor face plata integrală
 • Pentru retrageri cu mai puțin de 30 de zile înainte de călătorie penalizarea este de 100% din valoarea pachetului
 • Înainte de a te înscrie, te rog citește Termenii și Condițiile integral, la sfârșitul acestei pagini!

Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile (număr minim de participanți 6, număr maxim 14). Tura este organizată împreună cu partenerul meu local, agenția de turism DescoperaDeltaDunarii.ro și în parteneriat cu TravelWithaSmile.net și beneficiază de sprijinul Panasonic Romania.

Tariful include:

 • 3 nopți de cazare la pensiunea Vanessa 3* 
 • 3 mese/zi începând cu cina din ziua 1 și terminând cu micul dejun din ultima zi
 • transferurile cu barca cu motor Tulcea – Mila 23 și retur, benzina bărcii 
 • permis de acces în Delta Dunarii
 • workshop de editare foto
 • workshop de portret
 • suportul foto din partea mea pe toată perioada turelor
 • un loc în canoe dublu și mini-sesiune de training pentru mersul cu canoe
 • un loc în barcă pentru toate turele foto cu barcă special conceputa pentru ture foto, foarte stabilă și spatioasă

Tariful nu include: transportul până în Tulcea și alte servicii care nu sunt menționate la “tariful include”.

Hai cu noi! Esti gata să te înscrii?

Trimite-mi un mail pe office@clubulfoto.com sau sună-mă la numărul de telefon 0727.086.510 și iți voi oferi toate detaliile pentru a-ți rezerva un loc în turele foto Delta Explorer, alături de noi! Sau, dacă încă ești nehotărât, aruncă un ochi pe albumul de pe Facebook, să vezi cum a fost în cele două ture din Mai dar și în anii trecuți.

Termeni și condiții de înscriere: 

 • Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile, iar confirmarea locurilor se face în ordinea înregistrării plății integrale.
 • Plata se face astfel: 50% avans la înscriere și restul de 50% plătiți până la maxim 30 zile înainte de plecare – adică până pe 22 iulie. Cei înscriși în ultimele 30 de zile înainte de plecare vor face plata integrală. 
 • Rezervarea locurilor confirmate și achitate nu poate fi anulată cu mai puțin de 30 de zile înainte de data călătoriei. Astfel, sumele achitate nu vor fi returnate în cazul în care retragerea se face cu mai puțin de 30 de zile înainte de călătorie (în acest caz penalizarea este de 100% din suma achitată);
 • În cazul în care înscrierea a fost făcută, însă persoană respectivă nu a făcut plată integrală până cu 30 de zile înainte de plecare, ne rezervăm dreptul de a anula participarea acestei persoane (cu penalizare 100% din suma achitată) și de a elibera locul pentru a-l oferi unei alte persoane interesate. Condiția se aplică celor care se înscriu cu mai mult de 30 de zile înainte de plecare. În cazul celor înscriși cu mai puțin de 30 de zile înainte de ziua începerii turei foto confirmarea locului vine numai o dată cu achitarea integrală.
 • La cerere tura se poate achita și cu vouchere de vacanță, cu condiția ca voucherele să fie pe numele persoanei care merge în tură și să fie valabile înca 30 de zile din momentul în care sunt primite de agenție.
 • Turele foto sunt organizate împreună cu partenerul local, agenția de turism DescoperaDeltaDunarii.ro, iar factura fiscală o veți primi de la agenție. 
 • Turele se adresează persoanelor peste 18 ani; Nu există o limită maximă de vârstă, însă persoanele care doresc să participe la tabăra foto trebuie să aibă o condiție fizică bună (să poată merge pe jos,să poată folosi padela de canoe).
 • Turele se adresează fotografilor, indiferent de nivel. Fiecare participant trebuie să aibă asupra lui un apărat foto DSLR, mirrorless sau bridge;
 • Pentru workshopul de editare este recomandat ca fiecare participant să aibă un laptop cu program de editare instalat, pentru a putea experimenta setările și workflow-ul de editare prezentat;
 • Număr minim de participanți: 6 persoane. 
 • Dacă nu se întrunește numărul minim tabăra va fi reprogramată sau banii vor fi returnați fiecărui participant din tabără;
 • Programul turelor foto Delta Explorer este dependent de vreme așa că ne rezervăm dreptul de a face orice modificări necesare pentru a asigura siguranța tuturor participanților precum și desfășurarea excursiei în cele mai bune condiții;
 • Transportul până în Tulcea și înapoi nu este inclus în preț. Va voi ajuta în organizarea transportului pe mașini și îi voi pune în contact pe cei care nu au cu ce ajunge la destinație cu cei care vin cu mașină. În Tulcea mașinile vor rămâne în parcarea păzită din Port Aval, acolo unde se va achita o taxă de 15 lei/zi/mașină. Taxa parcării mașinii cade în sarcina șoferului fiecărei mașini în parte, aceasta nefiind inclusă în tariful taberei.  
 • Achitarea facturii și, deci, rezervarea locului în tabară înseamnă acceptarea acestor termeni și condiții.

Așa a fost în turele foto Delta Explorer până acum:

Iar acestea sunt o parte din fotografiile făcute de noi în ture: 

Ești gata să vii cu noi?

Trimite-mi un mail pe office@clubulfoto.com sau sună-mă la numărul de telefon 0727.086.510 și iți voi oferi toate detaliile pentru a-ți rezerva un loc în turele foto Delta Explorer, alături de noi! Sau, dacă încă ești nehotărât, aruncă un ochi pe albumul de pe Facebook, să vezi cum a fost anul trecut.

Ne vedem în Delta Explorer! 

Tura foto în Delta Dunării – Delta Explorer 8 are loc între 22-25 August 2019