Sony NEX-C3
Sony NEX-C3

Din seria „ne luam bradutul inainte sa avem masina„, azi va prezentam cele trei filmulete inregistrate cu Sony NEX-C3 pentru review-ul pe care il vom publica in curand. Ne-am gandit ca daca tot avem ceva materiale disponibile, sa nu le tinem doar pentru noi…

Sony NEX-C3 poate inregistra filme in format HD (nu Full HD), dar acestea se vad la fel de bine pe un monitor/TV de calitate ca si filmele Full HD (cel putin din punctul de vedere al unui utilizator obisnuit). Cele trei filmulete de test au fost inregistrate cu Sony NEX-C3 in modul „Auto”, utilizand obiectivul „pancake” cu distanta focala de 16mm si diafragma maxima f/2.8. Sony NEX-C3 nu face o treaba buna doar cand vine vorba de fotografie, dar si filmeaza foarte-foarte bine. Un mare plus il reprezinta functia de focalizare automata in timpul filmarii, care actioneaza rapid si precis, dupa cum se poate vedea in filmul al doilea.

Si, ca sa va starnim curiozitatea, acesta este un fragment din concluzia review-ului complet, pe care il vom publica in curand:

De ce ti-ai lua un Sony NEX-C3? Performantele foarte bune, combinate cu simplitatea in utilizare, rezulta un aparat foto foarte compact dar cu un raport calitate/pret excelent. Este ideal pentru calatorii (eventual si cu un obiectiv tele), pentru fotografie de strada sau pentru petreceri sialte evenimente. De ce nu ti-ai lua un NEX-C3? Daca vrei un mirrorless care sa se apropie de un sistem DSLR din punct de vedere al controlului, trebuie sa cauti in alta parte.

Sony NEX-C3 poate fi achizitionat de aici. Vizionare placuta! 🙂

 

Lasă un răspuns