Continuam acum seria articolelor cu recomandari pentru fotografi. Am vorbit ieri despre laptopuri pentru prelucrare foto iar acum va prezentam un accesoriu aproape indispensabil pentru cei care retuseaza fotografiile pana in cel mai mic detaliu.

Un articol de Stefan Chiric

Tablete grafice – recomandari

Tablete grafice WACOM pentru prelucrare foto. Recomandari
Tablete grafice WACOM pentru prelucrare foto. Recomandari

Tabletele grafice au devenit un accesoriu obligatoriu pentru a fluidiza lucrul si pentru a avea rezultate mai bune in ceea ce priveste designul grafic, dar si prelucrarea si retusarea foto. In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva produse ce ne-au atras atentia, doua dintre ele fiind testate la noi in redactie, anul acesta.

Wacom Bamboo Pen and Touch Small
Wacom Bamboo Pen and Touch Small

Wacom Intuos Bambo Pen & Touch (Small) CTH-480s

Pentru cei care sunt la inceput de drum sau au un buget redus si cauta o tableta grafica nu foarte sofisticata, Wacom Intuos Bambo Pen & Touch (Small) este ideala pentru activitatile creative. Gratie express key-urilor lucrul este mult mai rapid, selectarea instrumentelor de lucru princiale fiind mai facila. Totusi, principala bila negra este suprafata activa destul de mica, dar la un asemenea pret nu le poti avea pe toate. De aceea, urmatoarea noastra recomandare este o tableta mai mare… Detalii aici.

Wacom Intuos PRO M
Wacom Intuos PRO M

Wacom Intuos Pro M (Medium)

Entuziastii si profesionistii vor aprecia din plin noua generatie Intuos Pro de la Wacom. Cu performante foarte bune – rezolutie 5080lpi, 60 de nivele de inclinatie ale stilusului si 8 taste dedicate schimbarii de instruentelor, un selector special pentru zoom / inclinare / brush size / layers fac din tableta grafica Intuos Pro M alegerea ideala pentru cei care urmaresc performanta ridicata la un pret accesibil.

Detalii si pret aici.

Wacom Cintiq 13HD
Wacom Cintiq 13HD

Wacom Ciniq 13HD

Cei care vor mai mult decat o tableta grafica, au acum posibilitatea de a opta pentru seria Ciniq de la Wacom. Desi la prima vedere pare un display de 13 inch, acesta este defapt o tableta grafica cu display incorporat. Avantajul acestei tablete fata de una conventionala este faptul ca poate rula aplicatiile direct pe ecranul sau iar desktop-ul / laptop-ul sunt pentru vizualizarea rezultatului finit.Detalii si pret aici.

Wacom Cintiq 24HD
Wacom Cintiq 24HD

Wacom Ciniq 24HD

Asa cum spuneam mai sus, Wacom are in oferta si tablete grafice de inalta performanta, profesionale. Vorbim despre gama Ciniq, cu display incorporat. Recomandate in mod special artistilor / desenatorilor / proiectantilor ce folosesc aplicatii CAD, Ciniq 24 reprezinta varful de gama cand vine vorba de tablete grafice. Insa, performantele costa, iar pretul acesteia nu este tocmai accesibil…

Detalii si pret aici.

Lasă un răspuns