Dupa un weekend cu ploaie, care ne-a cam stricat planurile in ceea ce priveste filmarea de sambata (pentru un proiect despre care vom vorbi la momentul potrivit), am iesit aseara sa fotografiem apusul si sa surprindem ultimii nori care mai aminteau de cele doua zile de ploaie din mijlocul lunii August. Locatia: cel mai mare lac al capitalei, Lacul Ciurel. Surprinzator sau nu, am avut parte de un peisaj deosebit!

Fotografiile de mai jos sunt realizate cu doua aparate pe care le am acum la teste: Sony A37, un SLT-ul entry-level, si Sony HX200V cel mai performant bridge al companiei japoneze. Cred ca imaginile de mai jos demonstreaza inca o data ca nu e nevoie sa ai un aparat profesional pentru fotografii reusite. Cu un subiect deosebit si folosind setarile corecte, chiar si cu un DSLR/SLT entry-level sau cu un aparat foto bridge se pot face fotografii decente. Despre specificatii tehnice, impresii si performante vom vorbi mai pe larg saptamana viitoare, in cele doua review-uri pe care le pregatim.

Fotografiile de mai jos nu sunt prelucrate, cu exceptia catorva corectii de contrast si luminozitate. Click pe poze pentru marire.

Cu Sony A37:

Cu Sony HX200V:

 

 

2 COMENTARII

Comments are closed.