Saptamana trecuta am publicat prima parte a listei cu cadouri pentru fotografi, iar acum a sosit momentul sa cautam din nou in Sacul Mosului si sa vedem ce cadouri ati putea lua unui prieten sau unei prietene pasionata de fotografie.De data aceasta lista nu se rezuma doar la accesorii utile fotografilor ci vom cauta ceva mai indraznet, care sa fie pe placul fotografilor creativi. Vezi aici o alta lista cu peste 100 de idei de cadouri de sarbatori pentru fotografi!

Camera de actiune GoPro Hero

GoPro Hero2 HD
GoPro Hero2 HD

Daca prietenul tau fotograf este pasionat de masini, de motociclism, de ski sau de sporturi extreme, se va bucura cu siguranta daca va primi sub brad o camera foto/video de la GoPro. Acest mic aparat foto este extrem de rezistent si, mai mult decat atat, se poate monta cu usurinta pe o casca de motociclist, pe laterala masinii sau oriunde este nevoie de o camera video care sa inregistreze momentele de actiune la care participa fotograful. GoPro Hero si GoPro Hero 2 HD sunt cele doua camere foto/video pentru actiune pe care vi le recomandam iarna aceasta! V-ati pregatit schiurile? GoPro este deja pregatit!

GoPro Hero de la 700 Ron, click aici.

Ochelarii subacvatici cu camera foto/video integrata

Ochelari subacvatici Liquid Image
Ochelari subacvatici

Probabil ca o sa spuneti ca afara este iarna iar noua ne arde de snorkeling, dar cu siguranta ceea ce va prezentam acum poate fi un cadou extrem de apreciat de orice fotograf pasionat de sporturi acvatice! Acesti ochelari de la Liquid Image cu camera foto/video incorporata va permit sa fotografiati si sa filmati sub apa fara a avea mainile ocupate. Camera foto inregistreaza imagini la o rezolutie de 5 mega pixeli iar functia video inregistreaza filme in format VGA. Sunt extrem de usor de folosit si pot inlocui cu succes un aparat foto subacvatic mult mai scump! Asadar, anul acesta, vine vara mai devreme? 🙂

Ochelarii Liquid Image de la 250 de Ron. Click aici.

Centura foto cu tocuri pentru accesorii

Centura foto Tamrac
Centura foto Tamrac

Nu, nu este vorba de celebra „centrua neagra” ci o centura foto destinata fotografilor activi, care sunt mereu in mijlocul actiunii. O centura foto, impreuna cu cateva tocuri pentru obiective si accesorii este utila oricarui fotograf deoarece acesta poate avea acces mult mai usor la echipamente decat daca ar folosi un rucsac sau o geanta foto. Tamrac MBX5397 Medium o centura dublata, comoda si foarte rezistenta, cu inchidere rapida, care permite atasarea diverselor accesorii MAS (Modular Accessory System) pt transportul si accesul rapid la obiective, filtre sau alte accesorii care pot fi transportate in tocurile atasate.

Centrua Tamrac, de la 125 de Ron. Click aici.

 

Acestea au fost ideile de cadouri pentru fotografi de anul acesta. Dar asta nu este tot! Vezi aici o alta lista cu peste 100 de idei de cadouri de sarbatori pentru fotografi!

Peste 100 de idei de Cadouri de Craciun pentru Fotografi
Peste 100 de idei de Cadouri de Craciun pentru Fotografi

 

Lasă un răspuns