Cea mai performanta camera video GoPro lansata pana acum, modelul Hero2 HD, combina calitatile unui aparat foto de 11 mega pixeli cu rezistenta si performantele video specifice seriei GoPro. Asa cum spun chiar producatorii, noua camera este „2x as Powerful in Every Way”, adica de doua ori mai performanta decat modelul actual, din orice punct de vedere. Pentru a demonstra asta, au calatorit in jurul lumii cu noul GoPro Hero2 HD si au inregistrat secventele urmatoare. Au dreptate?

GoPro Hero2 HD va fi disponibila aici, la un pret de aproximativ 300 Euro, incepand cu luna Noiembrie.

 

DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorSamyang 35mm f/1.4 – Review
Articolul urmatorCarl Zeiss Distagon T* 25mm f/2
Fotograf profesionist si fondatorul siteului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 14 ani, iar portofoliul meu il gasesti pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriana - se gaseste aici: www.TheDrone.ro

5 COMENTARII

  1. – de filmat filmeaza bine insa unghiul de filmare e t=prea mare si totul devine arcuit, aici e problema care nu o suport, motiv pt care nu as alege-o! toate imaginile sunt denaturate geometric fata de original! prefer totusi inventia mea si anume sa filmez in continuare cu SONY TD10 recent montat pe casca de schi! e cu totul altceva (pt cei care inteleg ce spun)

Lasă un răspuns