Nikon D90 cu 25% mai ieftin! Promotie de vacanta!
Nikon D90 cu 25% mai ieftin! Promotie de vacanta!

Incepand de acum, aparatul foto DSLR Nikon D90 este cu 25% mai ieftin!

Nikon D90 este urmasul lui D80 si este recunoscut pentru calitatea impecabila a imaginilor in low-light. Avand un senzor de 12 mega pixeli, mostenit de la „fratele” mai mare, Nikon D300, actualul D90 uimeste cu suita de functionalitati si optiuni si nu in ultimul rand cu functia de Filmare HD.Vorbind despre D300, trebuie amintit ca Nikon D90 poate fotografia cu o valoare ISO de pana la 6400, utilizand algoritmi de reducere a zgomotului de imagine performanti pentru a oferi cea mai buna calitate a fotografiilor inclusiv in lumina putina (low light photography).

Pentru a asigura functionalitatea optima, Nikon D90 este dotat cu un sistem de curatare a senzorului de imagine automat, asigurand un mediu de utilizare optim, fara praf sau particule ce se pot „aseza” pe senzorul CMOS. Curatarea se face automat si rapid, fara a fi nevoie de interventia utilizatorului.

Ecranul de 3.5 inch cu o rezolutie de 900.000 de pixeli a fost preluat de la Nikon D3 si asigura un unghi mare de vizualizare si un constrast puternic chiar si afara, in lumina directa a soarelui.

Nikon D90 permite atat utilizarea full-auto, pentru incepatori sau pentru cei ce nu doresc sa isi „bata capul” cu setari dar si utilizarea manuala, personalizata, beneficiand de absolut toate functiile de la D300 si D3 in privinta utilizarii manuale: Manual (M), Apperture Priority (A) sau Speed Priority (S) sunt cele 3 moduri de utilizare ce va permit controlul total asupra creativitatii fotografiior voastre!

Kitul la promotie este compus din body Nikon D90 si obiectivul Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6 VR (cu stabilizare de imagine in obiectiv).

Cateva din Specificatiile Tehnice:
• senzor de 12.3 MPx
• functie de curatare a senzorului
• filmare in mod HD
• LCD de 3″ cu 920.000 pixeli
• LiveView cu focus bazat pe detectia contrastului
• Sensibilitate ISO si AF imbunatatite
• retusari din camera si functie D-Lighting
• 4.5 cadre pe secunda

Aparatul este recomandat oricarui fotografi, fie el incepator sau entuziast si este cu siguranta cel mai bun cadou pe care ti-l poti face vara aceasta!

Nu rata ocazia! Vezi acum oferta speciala aici!

Lasă un răspuns