Noul Panasonic GF2 – Cea mai comapacta camera cu obiective interschimbabile din lume.

Panasonic DMC-GF2
Panasonic DMC-GF2

Panasonic a anuntat lansarea noului model GF2, cea mai compacta si mai usoara camera foto digitala cu obiective interschimbabile din lume, conform statisticilor producatorului japonez.

Fata de modelul precedent, noul Panasonic GF2 ofera o interfata software imbunatatita, care impreuna cu ecranul tactil de mari dimensiuni permite setarea zonei de claritate doar prin simpla apasare a locului corespunzator de pe ecranul LCD. Panasonic Lumix GF2 este un aparat foto extrem de versatil, cu senzor LIVE MOS de 12 mega pixeli, sistem de procesare a imaginilor Venus Engine FHD si lentile interschimbabile, perfect pentru cei care vor o calitate DSLR la dimensiune de camera compacta!

Panasonic DMC-GF2 (spate)
Panasonic DMC-GF2 (spate)

Nu doar calitatea imaginilor este foarte buna ci si cea a filmelor inregistrate in format Full HD (1920x1080px). Alaturi de modul iAuto si de scenele presetate, controlul creativ complet este oferit de posibilitatea utilizarii modurilor semi-automate si manual pentru setarea parametrilor fotografiei (modurile P, A, S, M).

Comparand cu modelul anterior Lumix GF1 este cu 19% mai mic si cu 7% mai usoar. Dimensiunile lui GF2 sunt de 113 x 68 x 33 mm si 265 g in greutate.

Aparatul foto pastreaza senzorul de 12.1 MP cu o sensibilitate ce poate atinge ISO 6400. Noul DMC-GF2 ofera utilizatorilor si posibilitati de editare a fotografiilor direct din camera, utilizand meniul

Panasonic DMC-GF2
Panasonic DMC-GF2

„My Colour” ce este disponibil acum alaturi de functia de simulare a imaginilor realizate pe film.

Avand la dispozitie opt efecte si un mod personalizabil, utilizatorii pot acum realiza imagini creative prin combinarea efectelor de culoare, contrast si saturatie deosebite.

Lumix GF2 vine si cu o alta imbunatatire – filmarea full HD in format 60i. Inregistrarea sunetului a fost si ea imbunatatita, sub forma a doua microfoane pozitionate pe partea anterioara a camerei pentru inregistrare audio stereo.

Noul Panasonic Lumix DMC-GF2 va fi disponibil de la sfarsitul lunii Ianuarie 2011, dar deja se pot inregistra precomenzi aici.

Lasă un răspuns