In asteptarea celei mai importante zile de cumparaturi din an, cei de la F64 au anuntat ca vor organiza o campanie de reduceri „fulger” marti, 12 octombrie, la ora 14.00. Pe scurt, „incalzirea” pentru Black Friday la F64 se va face cu reduceri de pana la 70% la aparate foto, obiective si accesorii, promotii care se vor derula pe parcursul a fix 64 de minute incepand cu ora mai sus amintita.

Ce reduceri vor fi? Deocamdata „ora de 64 de minute” este invaluita in mister, dar ne putem astepta la reduceri importante la aparate foto DSLR, mirrorles si compacte, obiective Tamron si Sigma, alaturi de  trepiedele si gentile de la Fancier, Giottos si Slik.

Asadar, fiti pe faza maine, 12 noiembrie incepand cu ora 14.00. Au mai ramas mai putin de 24 de ore pana cand reducerile vor fi afisate aici.

Ora de reduceri F64 are 64 de minute.
Ora de reduceri F64 are 64 de minute.

Conform comunicatului F64, aceasta campanie de reduceri reprezinta un experiment care isi face debutul acum, inainte de Black Friday. Probabil este si un bun prilej pentru magazin sa testeze si sa puna la punct ultimele detalii inaintea zilei de shopping pe care cred ca toti o asteptati: 29 noiembrie sau „Vinerea Neagra”.

Ca si anul trecut, F64 a anuntat ca participa la Black Friday, pregatirile pentru acest „eveniment de shopping” fiind deja in toi. Pana atunci insa, s-ar putea sa avem surprize placute maine de la F64, un bun prilej de a face discounturi la produse care s-ar putea sa nu apara si in ofertele de Black Friday… Lista completa a magazinelor care participa la Black Friday o gasiti actualizata pe siteul Reduceri de Black Friday.

4 COMENTARII

Lasă un răspuns