Maine seara incepe, iar Photosetup vine cu detalii: ce, cat, unde si cum. Black Friday incepe la Photosetup maine noapte, adica in noaptea dintre joi si vineri. Campania se va derula timp de trei zile, pana duminica, 20 Noiembrie, iar produsele vor putea fi comandate exclusiv online, pe siteul Photosetup.ro.

Black Friday 2016 la Photosetup
Black Friday 2016 la Photosetup

Ce vom gasi de Black Friday la Photosetup?

Dupa ce au fost asteptate, dorite dar nu s-au lasat „fotografiate” de Black Friday PRO, se pare ca acum, obiectivele Sigma din gama ART, cu focala fixa, vor fi la mare cautare de Black Friday si vor face parte din oferta Photosetup, maine seara. La fel, cei care urmaresc sa isi cumpere un trepied Manfrotto, de aluminiu sau de carbon, vor avea maine din ce alege.

Nu vor lipsi nici accesoriile diverse pentru fotografi dar si pentru cei pasionati de filmarea cu aparatul lor mirrorless sau cu DSLR-ul, blitzurile, accesoriile pentru „strobisti” dar si luminile de studio, gentile si rucsacii foto Manfrotto si accesoriile pentru fotografierea u smartphone-ul.

Black Friday se va desfasura la Photosetup intre 18 si 20 Noiembrie, cu comenzi exclusiv online. Asa cum cred ca stiti deja, ca in fiecare an, stocurile vor fi destul de limitate, deci e bine sa fiti pregatiti din timp: sa va verificati contul de pe siteul Photosetup.ro (sau, daca nu, sa va faceti unul nou), sa va adaugati produsele dorite in wishlist, iar maine seara sa fiti pe faza: Black Friday incepe la Photosetup la miezul noptii!

Spor la cumparaturi!