UPDATE: 19 Octombrie, ora 22:00 – Lista oficiala cu preturile de Black Friday PRO 2017 la F64 am publicat-o aici.

UPDATE: 19 Octombrie, ora 19:00 – Iata alte cateva produse „vedeta” care vor avea reduceri mari la noapte:

Da, iar a sosit momentul sa vorbim despre Black Friday. Mai exact, despre Black Friday Pro, evenimentul care a devenit deja o traditie in piata foto autohtona, aflat anul acesta la a V-a editie. Black Friday PRO se va desfasura la F64 in noaptea dintre joi si vineri (19-20 Octombrie 2017) si va aduce promotii importante la aparatele foto, obiectivele si accesoriile din gama pro si semi-pro. Se pare insa ca anul acesta vor exista si cateva surprize: de exemplu, cei care isi doresc o drona au motive de bucurie! Daca anul trecut au lipsit din lista cu reduceri, acum dronele DJI isi vor face aparitia printre produsele „vedeta” ale reducerilor din acest an. Cea mai mare reducere va fi anul acesta de 50%.

Si, la fel ca si anul trecut: daca iti doresti un aparat sau un obiectiv ACUM, il poti cumpara, iar daca joi noapte va avea pretul redus, vei primi inapoi diferenta de bani, sub forma de voucher. Un deal bun, zic eu, pentru cei nerabdatori si care stiu exact ce vor!

Update: Black Friday PRO incepe in aceasta noapte, estimez eu la ora 23-24
Update: Black Friday PRO incepe in aceasta noapte, estimez eu la ora 23-24

Ca in fiecare an, va pot indica o serie de produse pe care sa le urmariti de Balack Friday Pro. Surprize vor fi cu siguranta, dar eu as paria pe reduceri importante la Canon 5D Mark III (5D IV nu cred ca va fi!) si Canon 6D (ambele fiind „end of life”, asadar un bun prilej pentru a scapa de stocuri oferind reduceri importante de pret), dar si pe modele mai noi, cum ar fi Canon 77D, lansat anul acesta. In tabara „galbena”, as paria pe o reducere importanta la Nikon D5 (anul trecut „vedeta” a fost D4S de Black Friday PRO), dar si pe D810D7200 si D610 care, la fel ca si la Canon, sunt „favorite” in cursa pentru reduceri. Fanii Sony probabil vor fi „ispititi” cu gama A7 si A7S si, poate, cu A7RII – mi-as dori eu, dar nu cred ca va fi…

In categoria obiectivelor, pariez ca si anul trecut pe cele foarte populare, din gama Pro. Cum ar fi 70-200 f/2.8 si f/4 de la Canon si Nikon, 24-70mmVR si poate 85mm f/1.8 dar si cateva Sigma din gama Art. Nu vor lipsi nici obiectivele Sony si Tamron, dar nici Zeiss, cateva modele din gama pro si semi-pro (cum ar fi Sony 24-70mm f/4 Zeiss Vario-Tessar OSS FE E-Mount si Tamron 15-30mm VC). Bineinteles vor exista reduceri si la accesorii, in speta la blitzuri si carduri de memorie, dar poate si la gama de telefoane mobile din oferta F64.

Spuneam mai sus si ceva de drone. Ei bine, daca anul trecut nu s-au lasat „prinse” in hora reducerilor, anul acesta de Black Friday Pro ma astept la o surpriza in aceasta categorie. Nu m-ar mira sa avem reduceri importante la dronele DJI a caror generatie se apropie de final, cum ar fi seria Phantom 4 (Pro si Advanced) si Mavic – pentru care, fie vorba intre noi, zvonurile spun ca va exista un upgrade in Ianuarie. Cine stie, poate si mezinul familiei, micul Spark, sa aiba o reducere de Black Friday Pro, chiar daca nu face parte din gama dronelor „profesionale”. Daca cei care ma urmaresc pe Facebook stiu deja ce fac cu al meu Phantom 4, zic sa aruncati totusi un ochi si pe review-ul DJI Mavic pe care l-am scris, poate va vin idei. 😉 

Cam atat despre pronosticurile si asteptarile mele pentru Black Friday Pro din acest an. Nu uitati, anul trecut Black Friday a inceput mai devreme pentru cei care si-au adaugat produsele dorite in Wishlist, iar anul acesta se va intampla la fel. Asadar, fiti pe faza, adaugati-va de pe acum produsele pe care le urmariti in wishlist si joi noapte, sa fiti cu cardurile pregatite. Cardurile bancare, zic, nu cele pentru fotografii. Pe acelea le veti umple dupa, cu noile achizitii de la Black Friday Pro.

Black Friday PRO se va desfasura, anul acesta, intre 20 si 22 Octombrie, atat online cat si offline, in magazinul F64 din Splaiul Unirii. Programul detaliat il gasiti pe site.

Si, daca vreti sa revedeti, iata reducerile care au fost de Black Friday PRO anul trecut.

Spor la cumparaturi… PRO! 😉

Black Friday PRO 2017 la F64 vine cu surprize
Black Friday PRO 2017 la F64 vine cu surprize

 

 

3 COMENTARII

  1. Nikon D610 si Nikon D7200 nu sunt pro ci mai degraba niste semi-pro pt amatori. De ce nu va fi Nikon D750 care este un semi-pro mai professional ?

  2. Black friday pro 2017 a adus preturi mai mari la multe dslr-uri in comparatie cu anul trecut nikon d7200 pret de 3800 lei anul trecut a fost 3700,canon 6d 5000lei anul trecut a fost 4500 lei,inadmisibil ca un produs mai vechi cu un an sa fie mai scump odata cu invechirea lui!!

Comments are closed.