Au trecut 6 ani de cand am lansat Clubul Foto. Da, acum fix 6 ani, pe 1 Iulie 2010, lansam proiectul meu de suflet. Au trecut 1.592 de zile, timp in care am scris peste 4.000 de articole si am testat peste 150 de aparate foto si obiective. Dar, acum, e timpul pentru o schimbare de perspectiva. Pe langa Clubul Foto, de astazi va prezint ceva nou. Lansez TheDrone – Filmari si fotografii aeriene.

Aniversam azi 6 ani la Clubul Foto si lansam un proiect nou: TheDrone
Aniversam azi 6 ani la Clubul Foto si lansam un proiect nou: TheDrone

E bine sa ai din cand in cand cate o schimbare de perspectiva. Iar unele lucruri se vad mai bine de acolo, de sus. Asadar, pe langa fotografiile comecriale pe care le faceam pana acum, de azi am o noua provocare: sa va arat lucrurile de la inaltime. Sa fiu in aer, la propriu, sa fiu la inaltime, pentru ca voi sa va puteti bucura de imagini si filmari aeriene „best of the best”!

Le multumesc colaboratorilor, celor care mi-au fost alaturi aici, la Clubul Foto, in toti acesti ani. Lista ar fi prea mare pentru a o include aici. Dar sunt sigur ca stiti, fiecare dintre voi, despre cine vorbesc! De la fotografi pasionati, profesionisti si pana la magazine foto, importatori, distribuitori si organizatori de evenimente, toti cei care au avut incredere in mine si in Clubul Foto. Va fi si de acum inainte o „calatorie” fantastica! Clubul Foto continua asa cum v-am obisnuit! Doar ca, de acum, ne vom intersecta si pe alte planuri. Sau, poate mai bine zis… pe alte altitudini de zbor!

Asadar, va las acum cu primul videoclip pe care l-am realizat sub brandul TheDrone – Filmari aeriene. Este vorba despre videoclipul de prezentare al pensiunii Potcoava, aflata langa comuna Runcu, in Judetul Dambovita. Alte videoclipuri si multe fotografii aeriene, puteti vedea de acum inainte pe pagina de Facebook TheDrone sau pe siteul www.TheDrone.ro . Si, bineinteles, ne poti urmari pe Instagram.

Enjoy! Si nu uitati: It’s all about the view, not the destination! 😉

P.S. Si da, pentru ca scriu totusi acest articol aici, la Clubul Foto, stiu ca va intrebati cu ce filmez. Pentru inceput, este un Phantom 4! 😉

3 COMENTARII

  1. Avansați voi , avansăm și noi ….! Împreună spre mai departe !

Comments are closed.