Al treilea an de ture foto Delta Explorer a început. După ce am explorat și am fotografiat Delta și păsările ei în 5 ture și o expoziție, a venit vremea să te invit în noi aventuri. Anul acesta voi organiza trei ture foto în Deltă, pentru care am dat deja startul la înscrieri. Mergem împreună să explorăm Deltă și să facem fotografii cu păsări. Patru sau cinci zile de aventură, pe canalele Deltei. Iată, acum, toate detaliile și noutățile turelor de anul acesta. 

URMĂTOAREA TURĂ FOTO DELTA EXPLORER: 22-25 August 2019. Detalii și înscrieri, aici.

Calendarul turelor Delta Explorer 2019 este următorul:

 • Delta Explorer VI: 6-9 Mai 2019, tură foto de 4 zile;
 • Delta Explorer VII: 9-13 Mai 2019, tură foto + hide și workshop de editare, timp de 5 zile (tura principală de anul acesta!);
 • Delta Explorer VIII: 22-25 August, tură foto + canoe, workshop de portret și editare. Detalii despre această tură gasești aici.

Ca de obicei, mergem împreună să explorăm delta în trei sau patru zile de aventură (în funcție de tură). Ne aventurăm pe lacuri și pe canale în sesiuni foto la răsărit și apus, sesiuni foto în hide, explorăm satul Mila 23 dar și pădurea de la Letea, vizităm satul tradițional și fotografiem și caii liberi. Totul în căutarea celor mai frumoase fotografii specifice deltei. „Baza” noastră va fi în satul Mila 23, la pensiune, de unde vom pleca în fiecare dimineață în turele foto. 

Îți place aventura și îți place să faci fotografii? Te aștept alături de noi în turele foto Delta Explorer. Turele din luna Mai sunt dedicate în totalitate fotografiei, pentru că mergem în cea mai bună perioadă din an pentru a surprinde păsările în Delta Dunării. Avem un mix asigurat: ture foto pe canalele și lacurile Deltei, sesiune foto în hide, suport foto din partea mea – Călin Stan si workshop de editare foto, ca să învățăm să prelucrăm fotografiile pe care le-am făcut. Bineînțeles mâncarea delicioasă, preparată după rețetele locale, va face deliciul fiecărei mese.

În cadrul turelor foto Delta Explorer de anul acesta vei avea parte de:

 • ture foto: fotografie de păsări și peisaj la răsăritul și apusul soarelui dar și pe parcursul zilei, vizită în satul Mila 23, localnicii din satul și pădurea Letea, ieșiri foto la răsărit și apus, cu barca etc. 
 • o sesiune de fotografiat păsările din hide (doar în tura foto din 9-13 mai)
 • workshop de editare foto (doar în tura foto din 9-13 mai)
 • suport foto din partea mea, Călin Stan – ClubulFoto.com / CalinStan.com
 • mâncare tradițională din Delta Dunarii, preparată după specificul local
 • cazare la pensiune de 3*** în Mila 23 (pensiunea Vanessa) 

Iată, pe scurt, programul turelor din 2019:

Delta Explorer VI: 6 – 9 Mai 2019, tură foto

Pelicanii, o aparitie impresionanta in Delta Dunarii, de fiecare data

REZERVĂ ACUM!

 

Prima tură foto, care deschide sezonul Delta Explorer de anul acesta. Este o tură foto dedicată fotografierii păsărilor, în care vom ieși de mai multe ori la fotografiat, pe canalele și lacurile Deltei (inclusiv la răsărit și apus). Vom explora satul tradițional Mila 23 și Letea, vom căuta și fotografia caii liberi de lângă Pădurea Letea și vom descoperi fauna Deltei într-un mod activ, întorcăndu-ne acasă cu fotografii de excepție.

De ce să vii? Iată 6 motive pentru a alege tura din 6-9 Mai:

 1. Luna Mai – perioada ideală pentru a fotografia păsări în Deltă, având activitatea cea mai intensă 
 2. Ture foto cu barca pe lacurile și canalele Deltei pentru fotografiat pasari 
 3. O tură foto la răsărit, una la apus
 4. Excursie la pădurea și satul Letea
 5. Asistența foto din partea mea, cu explicații pe înțelesul tuturor despre fotografia wildlife, de natură și peisaj, despre setările aparatelor etc.
 6. Vom face fotografii wildlife, de natură, peisaj, apus/răsărit, oamenii deltei, macro și close-up

Delta Explorer VII: 9 – 13 Mai 2019, tură foto cu hide și workshop de editare

Rasaritul in Delta Dunarii.
Chirighita in zbor, dupa o partida de pescuit

REZERVĂ ACUM!

Este tură principală de anul acesta și tura care aduce cea mai importantă noutate: pe lângă turele cu barca, pentru a fotografia Delta și păsările, într-una din zilele turei ne vom împarți în echipe și vom merge în hideuri pentru a fotografia păsările cât mai de aproape posibil. Hideurile sunt acele corturi speciale, camuflate, dedicate fotografilor, care ne permit să observăm și să fotografiem păsările fără a fi văzuți, mai de aproape. În plus, tura e mai lungă cu o zi decât cele pe care le-am organizat până acum, pentru a ne putea bucura de Deltă și pentru a face mai multe fotografii. Mergem și la Letea, vizităm satul tradițional, căutăm caii liberi și, într-una din seri, facem și un workshop de editare foto (Lightroom), o altă o noutate în programul turelor.

De ce să vii? Iată 8 motive pentru a alege tura din 9-13 Mai:

 1. Luna Mai – perioada ideală pentru a fotografia păsările în Deltă, atunci având activitatea cea mai intensă 
 2. Mergem să facem fotografii din hide, pentru a ne apropia și mai mult de păsări
 3. Workshop de editare foto (Lightroom) într-una din seri
 4. Ture foto cu barca pe lacurile și canalele Deltei pentru a fotografia păsările și natura
 5. Două ture foto la răsărit, o sesiune foto la apus
 6. Excursie la padurea și satul Letea
 7. Asistenta foto din partea mea, cu explicații pe întelesul tuturor despre fotografia wildlife, de natură și peisaj, despre setările aparatelor etc.
 8. Vom face fotografii wildlife, de natură, peisaj, oamenii deltei, apus/răsărit, macro și close-up

Delta Explorer VIII: în August

Tură foto și canoe, cu workshop de portret și editare. Detalii despre această tură și inscrieri găsești aici.

Cât costă aceste aventuri foto?

URMĂTOAREA TURĂ FOTO DELTA EXPLORER: 22-25 August 2019. Detalii și înscrieri, aici.

 

Tarifele sunt urmatoarele:

 • Tura foto de 4 zile (6-9 Mai): 1.500 lei/loc/persoană în cameră dublă (supliment single 270 lei)
 • Tura foto de 5 zile (9-13 Mai): 1.750 lei/loc/persoană în cameră dublă (supliment single 315 lei)

Condiții de înscriere: 

 • 50% avans la înscriere și restul de 50% plătiți până cu maxim 30 zile înainte de plecare. Cei înscriși în ultimele 30 de zile înainte de plecare vor face plata integrală
 • Pentru retrageri cu mai puțin de 30 de zile înainte de călătorie penalizarea este de 100% din valoarea pachetului
 • 10% reducere pentru toți cei care au mai fost cu noi în alte ture

Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile (număr minim de participanți 6, număr maxim 14). Tarifele includ TVA. Turele sunt organizate împreună cu partenerul meu local, agenția de turism DescoperaDeltaDunarii.ro și în parteneriat cu TravelWithaSmile.net

Tariful include:

 • 3 respectiv 4 nopți cazare la pensiunea Vanessa 3* (3 nopți pentru tura din 6-9 mai, 4 nopți pentru 9-13 mai)
 • 3 mese/zi începând cu cina din ziua 1 și terminând cu micul dejun din ultima zi
 • transferurile cu barca cu motor Tulcea – Mila 23 și retur
 • permis de acces în Delta Dunarii
 • închirierea hideului pentru ziua de fotografiat din hide (doar în tura din 9-13 Mai)
 • workshop de editare foto (doar în tura din 9-13 Mai) 
 • suportul foto din partea mea pe toată perioada turelor
 • un loc în barcă pentru toate turele foto cu barcă special conceputa pentru ture foto, foarte stabilă și spatioasă
 • vizita la Letea conf. programului fiecărei ture în parte

Tariful nu include: transportul până în Tulcea și alte servicii care nu sunt menționate la “tariful include” .

Hai cu noi! Esti gata să te înscrii?

URMĂTOAREA TURĂ FOTO DELTA EXPLORER: 22-25 August 2019. Detalii și înscrieri, aici.

Trimite-mi un mail pe office@clubulfoto.com sau sună-mă la numărul de telefon 0727.086.510 și iți voi oferi toate detaliile pentru a-ți rezerva un loc în turele foto Delta Explorer, alături de noi! Sau, dacă încă ești nehotărât, aruncă un ochi pe albumul de pe Facebook, să vezi cum a fost anul trecut.

Așa a fost în turele foto Delta Explorer până acum: 

Iar acestea sunt o parte din fotografiile făcute de noi în ture: 

Termeni și condiții de înscriere: 

 • Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile, iar confirmarea locurilor se face în ordinea înregistrării plății integrale.
 • Plata se face astfel: 50% avans la înscriere și restul de 50% plătiți până la maxim 30 zile înainte de plecare – adică până pe 22 iulie. Cei înscriși în ultimele 30 de zile înainte de plecare vor face plata integrală. 
 • Rezervarea locurilor confirmate și achitate nu poate fi anulată cu mai puțin de 30 de zile înainte de data călătoriei. Astfel, sumele achitate nu vor fi returnate în cazul în care retragerea se face cu mai puțin de 30 de zile înainte de călătorie (în acest caz penalizarea este de 100% din suma achitată);
 • În cazul în care înscrierea a fost făcută, însă persoană respectivă nu a făcut plată integrală până cu 30 de zile înainte de plecare, ne rezervăm dreptul de a anula participarea acestei persoane (cu penalizare 100% din suma achitată) și de a elibera locul pentru a-l oferi unei alte persoane interesate. Condiția se aplică celor care se înscriu cu mai mult de 30 de zile înainte de plecare. În cazul celor înscriși cu mai puțin de 30 de zile înainte de ziua începerii turei foto confirmarea locului vine numai o dată cu achitarea integrală.
 • La cerere tura se poate achita și cu vouchere de vacanță, cu condiția ca voucherele să fie pe numele persoanei care merge în tură și să fie valabile înca 30 de zile din momentul în care sunt primite de agenție.
 • Turele foto sunt organizate împreună cu partenerul local, agenția de turism DescoperaDeltaDunarii.ro, iar factura fiscală o veți primi de la agenție. 
 • Turele se adresează persoanelor peste 18 ani; Nu există o limită maximă de vârstă, însă persoanele care doresc să participe la tabăra foto trebuie să aibă o condiție fizică bună (să poată merge pe jos,să poată folosi padela de canoe).
 • Turele se adresează fotografilor, indiferent de nivel. Fiecare participant trebuie să aibă asupra lui un apărat foto DSLR, mirrorless sau bridge;
 • Pentru workshopul de editare este recomandat ca fiecare participant să aibă un laptop cu program de editare instalat, pentru a putea experimenta setările și workflow-ul de editare prezentat;
 • Număr minim de participanți: 6 persoane. Număr maxim: 14;
 • Dacă nu se întrunește numărul minim tabăra va fi reprogramată sau banii vor fi returnați fiecărui participant din tabără;
 • Programul turelor foto Delta Explorer este dependent de vreme așa că ne rezervăm dreptul de a face orice modificări necesare pentru a asigura siguranța tuturor participanților precum și desfășurarea excursiei în cele mai bune condiții;
 • Transportul până în Tulcea și înapoi nu este inclus în preț. Va voi ajuta în organizarea transportului pe mașini și îi voi pune în contact pe cei care nu au cu ce ajunge la destinație cu cei care vin cu mașină. În Tulcea mașinile vor rămâne în parcarea păzită din Port Aval, acolo unde se va achita o taxă de 15 lei/zi/mașină. Taxa parcării mașinii cade în sarcina șoferului fiecărei mașini în parte, aceasta nefiind inclusă în tariful taberei.  
 • Achitarea facturii și, deci, rezervarea locului în tabară înseamnă acceptarea acestor termeni și condiții.

Ești gata să vii cu noi?

Trimite-mi un mail pe office@clubulfoto.com sau sună-mă la numărul de telefon 0727.086.510 și iți voi oferi toate detaliile pentru a-ți rezerva un loc în turele foto Delta Explorer, alături de noi! Sau, dacă încă ești nehotărât, aruncă un ochi pe albumul de pe Facebook, să vezi cum a fost anul trecut.

Ne vedem în Delta Explorer! 

Delta Explorer IV, Mai 2018
Delta Explorer IV, Mai 2018