Academia de fotografie va invita in luna mai sa participati la 4 workshopuri deosebite:

Adobe Lightroom – intensiv

In prima parte a workshop-ului vom asimila cateva informatii pentru a intelege tot ce inseamna partea de indexare si arhivare, de ce sa alegem formatul RAW, cum se face un back-up al bazei de date si cum sa ne organizam munca. Exemplificarile sunt facute din baza de fotografii apartinand trainerului.
A doua parte este dedicata editarii imaginii si vom avea parte de un workflow complet, de la imaginea oferita de aparatul foto si pana la destinatia finala, indiferent daca aceasta este imprimarea sau postarea pe Intrenet. Pe langa toate acestea vor mai fi bineinteles videoproiectii de fotografie si discutii libere.
Workshopul are loc pe 7 mai, intre orele 10-18. Info aici.

Fotografia privita ca o afacere

Vreti sa castigati bani din fotografie? Vreti sa va lansati intr-un business fotografic? Exista cateva forme de organizare: SRL, PFA. Cat costa, care e procedura, ce va avantajeaza – aflati de la specialist.

Workshopul are loc pe 15 mai, intre orele 15-18. Info aici.

Introducere in fotografia de portret

Cel mai fascinant gen fotografic este portretul uman. Expresia, iluminarea, starea psihica, comunicarea cu clientul, unghiul de fotografiere, tehnica utilizata, modul de abordare sunt elemente esentiale ale unui portret reusit
Exista multe „retete sigure” care asteapta sa fie puse in practica.
Cursul se adreseaza fotografilor interesati de tehnica si abordarea necesara realizarii portretelor in conditii de studio, de locatie, la evenimente, nunti, pentru firme, birouri de avocatura, artisti, copii si fashion.

Workshopul are loc pe 21 mai, intre orele 10-14. Info aici.

Portretul fotografic – de la tehnica la comunicare emotionala

Un portret se realizeaza din interactiunea a doua persoane: fotograful si fotografiatul. Urmeaza o analiza aprofundata a fotografiei, devenita in aparatul dumneavoastra un fisier digital. Captata in spatiul de culoare Adobe RGB, calitatea RAW, fotografia trebuie descarcata, prelucrata, ajustata, ca intr-un laborator clasic.
Workshopul are loc pe 21 mai, intre orele 15-17. Info aici.

Despre organizator:

Academia de fotografie este o “umbrela educationala” sub care am strans:

  • specialisti in domeniu
  • profesori si fotografi renumiti
  • echipament profesionist
  • carti bune

pe care sa le punem in “calea” tuturor celor interesati de arta si tehnica fotografica.

Daca sunteti un fotograf experimentat, un amator avansat ori la inceput de drum, noi va indrumam pasii. Cursurile sunt gandite ca o incursiune intensiva alaturi de profesionisti; atelierele si workshopurile sunt concepute pentru practica fotografica intensa in domeniul tehnicii digitale, a editarii de imagine si a luminii de studio; seminariile va informeaza despre istoria artei fotografice, relationarea cu publicurile voastre, management sau drepturi de autor.

Contact:

www.academiadefotografie.ro