Pentru fotografii atenti la detalii, Epson si F64 au lansat o oferta buy back pentru imprimanta foto Epson L800. Primesti 200 de lei reducere (1.299 lei in loc de 1.499) atunci cand comanzi imprimanta L800 de aici si mergi la F64 cu o imprimanta functionala sau, nu pentru programul buy back. Poate fi imprimanta ta veche, indiferent de tip, model sau starea de functionare.

Promotia este valabila pana pe 15 August. Am testat imprimanta Epson L800 anul trecut, iar testul complet poate fi citit aici.

Epson L800

Epson L800
Epson L800

Epson L800 este, la baza, o imprimanta foto derivata din modelul Epson P50, foarte popular printre fotografii entuziasti si profesionisti datorita printurilor de calitate si al costurilor scazute de operare. L800 duce acest concept mai departe si vine cu un set de cartuse de mare capacitate, care pot fi umplute direct de catre utilizator, acasa sau la birou. In total sunt sase cartuse de cerneala a cate 70ml fiecare, care asigura tiparirea a 1800 de fotografii color, in format 10×15. Costurile sunt de doar 15.5 bani / bucata (incluzand doar cerneala). Pentru refill, cartusele de cerneala nu trebuie inlocuite, ci doar se toarna cerneala din recipient in rezervorul de cerneala al imprimantei pentru fiecare culoare in parte. E mai simplu decat pare.

Formatul maxim ce poate fi listat este A4 iar rezolutia de printare poate atinge chiar 5760 × 1440 dpi daca se folosesc medii de tiparire adecvate si sistemul Epson RPM (Resolution Performance Management). Pe langa fotografii A4 si 10×15, imprimanta poate tiparii pe diverse formate si tipuri de hartie foto si inclusiv pe CD-uri cu suprafata de printare sau imagini panoramice pe noua hartie foto Epson in format 16:9!

Toate detaliile despre Epson L800 dar si cateva sfaturi practice puteti citi in testul nostru de aici.

Promotie buy back Epson L800
Promotie buy back Epson L800
DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorNissin Di700
Articolul urmatorInca un premiu pentru Nikon
Fotograf profesionist și fondatorul site-ului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 15 ani, iar portofoliul meu îl găsești pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriană - se gasește aici: www.TheDrone.ro

Lasă un răspuns