Nissin Di700
Nissin Di700

Nissin a lansat noul blitz – Di700 – un model din gama entry-level, ce se adreseaza fotografilor entuziasti.

Nissin Di700 inlocuieste modelul actual Di622 Mark II, are numar de ghid 54 (la ISO 100, 200mm sau 48 la 105mm) si poate fi utilizat cu obiective cu focala intre 24 si 200mm. Nissin Di700 are un panou de control reproiectat, care include o rotita de selectie ce permite alegerea modului de lucru si a puterii de iluminare rapid si usor, chiar si de catre fotografii incepatori. Capul de iluminare este rotativ (180° stanga/dreapta) si poate fi basculat vertical pana la 90°. Blitzul poate fi declansat wireless, in mod slave, pe 4 canale (3 grupuri).

Din punct de vedere al autonomiei, conform specificatiilor Nissin, noul blitz poate declansa de pana la 1200 de ori cu un singur set de acumulatori iar timpul de reincarcare maxim este de 4 secunde. Pe lateralul blitzului este disponibil un conector pentru alimentare de la un Nissin Power Pack dar si un conector PC. Blitzul include lampa de asistare a focalizarii (eficienta pana la 7m).

Nissin Di700 va fi disponibil in magazine incepand cu luna Septembrie la un pret aproximativ de 900 de lei. Detalii si pret actualizat aici. Blitzul va fi comercializat in varianta Canon E-TTL / E-TTL II, Nikon i-TTL si Sony ADP/P-TTL.

Citeste si: Nissin MG8000 in test.

Nissin Di700

Specificatii tehnice pe scurt:

 • Blitz compatibil Canon E-TTL / E-TTL II, Nikon i-TTL si Sony ADP/P-TTL
 • Numar de ghid 54 (ISO 100, 200mm)
 • Distanta focala: 24-200mm
 • Cap rotativ si pivotant
 • Lampa pentru asistarea focalizarii
 • Conector PC / Nissin Power Pack
 • Compatibil salve Wireless (4 canele, 3 grupuri)
Nissin Di700
Nissin Di700

4 COMENTARII

 1. F64 ca si Emag au inceput sa puna preturi nesimtite.Se bubura de notorietate si probabil considera ca e momentul sa isi rotunjeasca veniturile.Asta nu face decat sa elimine in timp o mare parte din clientii fideli.M-am uitat in magazine din Asia , spre ex Canon 5dMk3 care la F64 este 130 milioane,in Asia se gaseste la 2800$.RUSINICA F64 sau tipic romanesc!!!

 2. :)) Adi numai ce ma uitai pe site, era 14.000 RON body 5D mark III, incredibil, au lasat si ei din pret :)). Daca as lua acum un 5D mark III de la F64, si Tamron-ul ar avea probleme grave de focus, presimt ca mi-l calibreaza contra-cost, chiar daca am luat totul de nou de la ei. Au o politica de rahat!

  Nu mai cumpar echipament scump de la ei decat daca au o promotie care face "maxim" cu ochiul. Prefer okazii.ro, am vanzatori favoriti destui, plus acel nene de pe fotomarket.ro care mi-a dat 85-ul cu parasolar original si transport inclus, cu 300 lei bonus fata de pretul de Client Gold F64 Studio, si au venit sigilate, fiecare in cutia sa, plus 12 luni garantie la Cris, o stampila a service-ului etc (a zis ca le aduce din State sau Germania si plateste o taxa pentru 12 luni garantie, nu stiu cat e de adevarat, mai putin conteaza).

  La ce sa platim cu 30-40% mai mult pe niste produse din magazin, doar pentru garantie? Pe cat posibil sa ocolim lucrurile furate, sa nu avem parte de "surprize surprize", in rest rar se intampla sa ai ceva in primii 2-3 ani (cat ar fi garantia). Si daca repar contra-cost, tot nu ajung la pretul lor din magazine.

Comments are closed.