Daca odinioara “calatorului ii statea bine cu drumul” , acum va pot spune ca neinsotiti de un aparat de fotografiat sau de filmat, calatoriile parca nu pastreaza indeajuns de bine “aromele” locurilor intalnite. Cum ai putea sa pastrezi cel mai bine amintirile din calatorie, daca nu cu un aparat foto performant? Mai mult, cum ar fi calatoriile tale daca nu ai putea impartasi rapid prietenilor fotografii si impresii din locurile vizitate? Vara aceasta, Canon vine cu o propunere interesanta pentru fotografii-calatori: campania Canon Summer Cashback, menita sa va ajute sa surprindeti cele mai frumoase fotografii de calatorie si sa le impartasiti rapid prietenilor, cu ajutorul unor aparate si accesorii performante, care vin cu o reducere substantiala.

Canon Summer Cashback
Canon Summer Cashback

Ce inseamna Canon Summer Cashback? Toti cei care vor achizitiona, pana pe 31 iulie, un produs Canon aflat in promotie, vor primi inapoi o suma de bani. Sumele alocate fiecarui produs sunt disponibile pe site-ul oficial al campaniei www.canon.ro/cashback, banii fiind virati cumparatorilor direct in contul lor bancar. Valoarea sumei returnate este cuprinsa intre 100 – 1000 RON, in functie de produsul Canon achizitionat.

Produsele participante la campanie

Fie ca vorbim de aparate foto compacte super-zoom, rezistentul subacvatic Canon D30, DSLR-urile din gama APS-C (Canon 1200D, 100D, 700D si Canon 70D) sau Full Frame – Canon 6D cu obiectivele aferente si pana la camerele video din gama Legria, sau de imprimatele foto din gama Pixma, toate vin in intampinarea voastra pentru a va ajuta sa surprindeti si sa pastrati in bune conditii cele mai reusite amintiri din vacanta. Lista completa a aparatelor foto, obiectivelor si accesoriilor Canon care participa la aceasta campanie o gasiti aici.

Asadar, daca a sosit momentul sa va planificati in detaliu urmatoarea aventura, nu uitati sfatul nostru: fiecare calatorie este unica si trebuie sa va intoarceti cu fotografii cat mai bune pe care sa le puteti impartasii cu cei dragi! Asadar, fie ca faceti fotografii sau preferati sa surprindeti secvente video din locurile pe care le explorati, puteti miza pe produsele Canon pentru un concediu cat mai reusit!

Mecanismul campaniei:

  • Dupa achizitionarea unui produs Canon aflat in promotie, accesati siteul campaniei: www.canon.ro/cashback
  • Inregistrati online produsul (completand numarul de serie al acestuia) si incarcati o copie a facturii sau a bonului fiscal – pe acestea sa fie mentioante clar denumirile produselor achizitionate, alaturi de o fotografie a codului de produs si a codului EAN (aflate pe cutia produsului). In urma inregistrarii veti primi un mail de confirmare pe adresa de email cu care v-ati inregistrat produsul.
  • Valoarea de Cashback aferenta produsului Canon achizitionat se va returna doar prin transfer bancar, in contul mentionat in pasul anterior, la inscriere (nu se acorda bani cash). Inscrierea se poate face pana pe data de 16 august 2015, pana la miezul noptii. Orice inscriere realizata mai tarziu de aceasta data, nu va fi luata in considerare.

Canon Summer Cashback: Fotografii ce merita impartasite, oriunde te-ar duce vara!

Canon Summer Cashback
Canon Summer Cashback