Manfrotto a lansat un nou model de trepied din gama Compact Advanced, destinat fotografilor care calatoresc si detin aparate foto DSLR sau mirrorless cu greutate redusa. Manfrotto Compact Advanced are 46cm cand este strans, cantareste doar 1,3kg si poate sustine un aparat foto cu obiectiv avand o greutate maxima de 3kg. In plus, vine cu husa de transport inclusa si cap bila, fiind ideal pentru pasionatii de fotografie care calatoresc mult. Manfrotto Compact Advanced costa 429 de lei si se gaseste deja in Romania, aici.

Manfrotto Compact Advanced
Manfrotto Compact Advanced

Trepiedul Manfrotto Compact Advanced este fabricat din aluminiu si este potrivit pentru aparate foto DSLR din gama entry/mid-level cu obiective de kit sau zoom-uri compacte, dar si pentru aparate foto mirrorless sau aparate compacte avansate. Sustinand cu brio un kit format din aparat+obiectiv si accesorii ce nu depaseste 3Kg, noul trepied vine cu cap tip bila inclus, cu placuta tip quick-release si sistem de control al frictiunii, putand fi folosit ca stativ atat pentru fotografii dar si pentru a inregistra scurte secvente video.

Manfrotto Compact Advanced se gaseste deja in Romania la Photosetup.

Manfrotto Compact Advanced
Manfrotto Compact Advanced

Specificatii tehnice pe scurt:

Tipul capului
Tipul capului continut in kit Bila
Categorie de greutate (kg) intre 1-3
Material Aluminiu
Eliberare/strangere segmente Clapeta rapida
Dimensiune strans (cm) 46
Inaltime maxima (cm) 142
Inaltime maxima cu coloana ridicata (cm) 167
Inaltime minima (cm) 46.5
Greutate sustinuta (kg) 3
Greutate proprie (kg) 1.390
Husa de transport Da
Numar segmente 5
Colectie/serie Compact
Manfrotto Compact cap bila
Manfrotto Compact cap bila

1 COMENTARIU

  1. Verifica, te rog, link-ul spre trepied, ma intereseaza detaliile comerciale dar si posibilitatea de achizitie. Sau, daca ai informatii despre un magazin de unde pot sa il cumpar, astept un raspuns.

Lasă un răspuns