Canon 7D
Canon 7D

Varful de gama in format ASPc de la Canon este acum noul DSLR Canon 7D! Proiectat dupa cele mai inalte standarde, de la profesionisti pentru profesionisti, 7D beneficiaza de un senzor de 18 mega pixeli si procesor de imagine DIGIC IV. Este cel mai nou aparat de fotografiat din aceasta gama, de la Canon, fiind considerat cel mai performant aparat din clasa sa, chiar putin peste Nikon D300s!

Vezi promotia acutala la Canon 7D

Fata de Nikon D300s, Canon aduce o serie de imbunatatiri, cum ar fi vizorul optic cu penta-prisma cu acoperire 100% a imaginii, noul senzor de 18 mega pixeli ce ofera imaginii cu detalii nemaintalnite pana acum la un aparat din aceasta clasa si un mod de filmare Full HD, 1080px alaturi de 8 frame-uri pe secunda la fotografierea in rafala.

Pe langa imbunatatirile ce tin de functionalitati si operare, Canon 7D uimeste cu body-ul din aliaj de magneziu rezistent la apa si interperii, special conceput pentru fotografii profesionisti pentru a rezista in orice fel de conditii!  Butoanele sunt mai mari, pentru a fi mai usor de apasat cu manusi sau in conditii extereme, vizorul optic este mai mare si mai luminos, ectanul cu rezolutie de 900.000 px este mai luminos si cu o reproducere mai buna a contrastului fata de Canon 50D iar calitatea imaginii este mult mai buna decat a modelului precedent datorita noului tip de senzor de 18mega pixeli si a noilor rutine de procesare software. Aparatul, desi seamana ca design, feeling si marime cu fratele sau mai mic  Canon 50D, este o camera DSLR complet noua, reproiectata si realizata dupa ultimele standarde in domeniu!

Criticata pentru nivelul de noise uneori destul de ridicat, gama EOS de la Canon uimeste acum prin modelul 7D cu cel mai mic nivel de noise la un aparat dotat cu senzor in format APS-C, mai mic chiar si decat legendarul nikon D300s. Viteza de fotografiere in rafala, de 8 cadre pe secunda ii va ajuta pe cei ce fotografiaza sport sau curse auto pentru capturarea momentelor decisive ale unei „faze”.Tot pentru actiune a fost gandit si noul sistem de auto-focus, compus din 19 senzori sub forma de cruce pentru o super-precizie autofocus.

Posibilitatile de inregistrare film HD  sunt completate de gama de setari complet manuale ce pot fi utilizate si de mufa de conectare a unui microfon extern, facand din Canon 7D cel mai util DSLR cu functie video de pe piata, la ora actuala.

Canon 7D a fost recunoscut recent ca cel mai bun aparat mid-level al anului la premile TIPA 2010! Cu siguranta, Canon 7D a ridicat stacheta! Nu rata oferta curenta. Verifica pretul acum!

Cateva din Specificatiile Tehnice:

  • Senzor de 18 mega pixeli
  • 8 cadre pe secunda
  • Procesor de imagine DIGIC IV
  • Filmare HD 1080 si cu setari manuale
  • Autofocus imbunatatit, in 19 senzori in forma de cruce
  • Wireless flash control
  • Rezistent la apa si interperii

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns