Panasonic a lansat o aplicatie online care vine in intampinarea fotografilor entuziasti care, de multe ori, au idei dar nu reusesc sa le transpuna in practica pentru ca nu stiu ce obiectiv este mai potrivit pentru subiectul/stilul/tipul de fotografie pe care vor sa il faca.

Siteul Panasonic Romania integreaza acum o aplicatie care incearca sa faca viata mai usoara (si mai colorata) pentru toti cei care au dileme in alegerea unui obiectiv: sa iau un macro? sau un teleobiectiv? Ce obiectiv sa folosesc pentru portrete? Ei bine, toate aceste intrebari isi pot avea raspunsul simplu si rapid, cu ajutorul aplicatiei lansata de Panasonic acum. 

Si, chiar daca exemplele prezentate sunt cu obiective Panasonic (normal), aplicatia este un bun punct de pornire si pentru utilizatorii celorlalte branduri. Asadar, nu pot decat sa va invit sa o testati. 

Sistemul Panasonic mirrorless include peste 30 de obiective si accesorii compatibile cu toate aparatele foto cu montura Micro 4/3. Asadar, de multe ori alegerea obiectivului potrivit pentru un anumit tip de fotografie poate fi anevoioasa. Aplicatia prezentata de Panasonic acum, vine exact in ajutorul vostru!

Alege obiectivul potrivit in functie de situatie
Alege obiectivul potrivit in functie de situatie