Magazinul de echipamente foto-video F64 sarbatoreste astazi 14 ani de activitate. Inainte sa va povestesc ce au transmis la conferinta de presa organizata in aceasta dimineata, e bine sa stiti ca doar azi au o campania „fulger”, cu 14% reducere la 14 produse.

Marian Alecsiu si Daniela Becheru, Marian Alecsiu, cofondatorii F64, vorbind astazi in cadrul conferintei de presa despre viitorul brandului
Marian Alecsiu si Daniela Becheru, cofondatorii F64, vorbind astazi in cadrul conferintei de presa despre viitorul brandului

F64 sarbatoreste 14 ani de activitate. Magazinul are acum 138 de anagajati si cateva sute de mii de clienti, despre care Marian Alecsiu – unul dintre fondatorii brandului – spune ca ii simte mai mult ca pe niste prieteni si parteneri decat ca pe niste clienti. „Fotografia e unul din cele mai accesibile hobbyuri. Este usor sa te apuci de fotografie, dar nu e usor sa ajungi la performanta”, declara astazi, in cadrul conferintei de presa organizata cu prilejul sarbatoriri a 14 ani de la infiintare, cel care a pus bazele magazinului. Focusul companiei il reprezinta in continuare vanzarea de aparatura foto si video, accentul in viitor fiind pus pe segmentul video (action cam, video pro, drone etc) dar si pe dezvoltarea cursurilor si trainingurilor ce se desfasoara sub tutela magazinului.

In conferinta de presa de astazi nu s-a vorbit prea mult despre planurile de viitor ale companiei, dar cu siguranta acestea exista. F64 se lauda anul acesta cu o crestere a vanzarilor, inclusiv in zona DSLR, crestere pusa pe seama ofertelor care au existat in categoriile mid si hi-end, venite de la producatori. F64 raporteaza cresteri si in zona de print, serviciu care este in continua dezvoltare si va intra intr-o noua etapa odata cu largirea portofoliului si dezvoltarea, in viitorul apropiat, a ofertelor de print photo-book.

Planuri de viitor? Largirea portfoliului de produse, inclusiv prin intorducerea la vanzare a televizoarelor 4K, o categorie care, asa cum au declarat oficialii F64 astazi va fi inclusa pana in Decembrie in portofoliul de produse al magazinului. O alta cateogorie de servicii noi este developarea filmelor alb-negru si color, care a fost anuntata cu putin timp in urma si care a fost primita cu entuziasm de catre clienti. Marian Alecsiu, rezumand activitatea magazinului F64, a declarat: „e vorba de experiente. noi vindem o experienta. atat in magazin cat si in online!”.

Vorbind de online, oficialii magazinului au afirmat ca ponderea onlineului in vanzari a ajuns anul acesta la aproape 55%, din ce in ce mai multi clienti alegand comoditatea shoppingului online in fata deplasarii pana in magazinul offline. Cresterea anului 2015 vine din online, numarul comenzilor in magazinul offline fiind stabil.

Legat de evenimentul Black Friday, care urmeaza in luna Noiembrie, oficialii F64 ne-au asigurat ca magazinul va participa si anul acesta cu o campanie extinsa de vanzari, care se va desfasura intre 20 Noiembrie si 22 Noiembrie, trei zile de vanzari atat online cat si in magazinul offline de pe Splaiul Unirii din Bucuresti. Vestea buna, pentru amatorii de oferte: anul acesta F64 va avea o gama mai mare de produse in oferta de Black Friday!

Cam asta a fost tot ce am avut de „raportat” de la fata locului, de la conferinta de presa organizata de F64 cu prilejul sarbatoririi a 14 ani de prezenta pe piata din Romania. Nu uitati, doar astazi magazinul are reduceri aniversare la 14 produse, care sunt acum mai accesibile cu 14%.

F64 Studio
Magazinul F64 Studio

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns