UPDATE 9 Iunie, 22:30: Campania s-a incheiat, castigatorul voucherului de 100 Euro pentru produse Canon din partea F64 este Radu V, care isi doreste un Canon EOS M, conform extragerii cu Random.org pe care am facut-o in aceasta seara! Felicitari tuturor si sa ne revedem cu bine la urmatoarele concursuri! 

 

––

Astazi vreau sa iti propun un concurs in care poti castiga un voucher in valoare de 100 de Euro pentru achizitia unui aparat sau obiectiv Canon de la F64. Dar, pana la concurs, profit de ocazie sa iti povestesc despre noua campanie Canon Cashback de vara. 

Despre ce e vorba?

Pana pe 31 Iulie, la orice echipament Canon achizitionat din campanie, primesti inapoi o suma de bani, direct in cont. Valoarea maxima de Cashback este de 1.350 de lei, bani pe care ii primesti inapoi daca achizitionezi un Canon 5DS sau 5DSR. Pentru aparate si obiective mai accesibile, primesti inapoi o suma mai mica, dar valoroasa.

Iata ce mi-a atras atentia si ce iti recomand: 

 • Canon 5D Mark III si Canon 6D – cashback 600 de lei
 • Canon 80D – cashback 450 de lei
 • Canon EOS 1300D – cashback 135 Lei
 • Blitz Canon 600EX-RT II – cashback 225 de lei
 • Obiectivul Canon 85mm f/1.8 – cashback 135 de lei
 • Canon 70-200mm f/4L USM – cashback 225 de lei
 • Canon Powershot G3x si G5x, fiecare cu cate 225 lei cashback
 • Camera video semiprofesionala Canon Legria HGF40, cashback 450 de lei
 • Si, mai multe reduceri, in pagina dedicata campaniei

E bine sa stii ca aceste sume le primesti inapoi indiferent de valoarea reducerii pe care o are deja produsul respectiv. Asadar, promotiile sunt cumulative. In plus, pe langa bani inapoi in cont, primesti si un Curs Foto gratuit in platforma de e-learning Fotoshkola dar si spatiu in cloud-ul aplicatiei Irista, pentru a-ti pastra in siguranta fotografiile. Solicitarea bonusului poate fi facuta pana pe 15 August, iar regulamentul campaniei si formularul de inregistrare il gasiti pe Canon.ro/cashback.

Suna bine, nu? Dar asta nu e tot! 😉 

Castiga un voucher de 100 Euro la F64

Am pentru voi un voucher de 100 Euro (450 Lei) pentru cumparaturi Canon de la F64. Il dau prin tragere la sorti, unuia dintre voi, daca imi spuneti, intr-un comentariu, ce aparat/obiectiv/camera video/imprimanta etc v-ati lua din campania Canon Cashback.

Asadar, pentru a participa la tragerea la sorti:

 • Intra pe pagina Canon Summer Cashback
 • Alege-ti produsul favorit si copiaza-i linkul
 • Scrie mai jos un comentariu si lasa linkul catre produsul tau dorit

Pe 9 Iunie, seara, voi reveni aici cu extragerea, pe care o voi face cu ajutorul Random.org, iar cel mai norocos dintre voi va primi din partea F64 Studio un voucher in valoare de 450 de Lei pe care sa il foloseasca la urmatoarea echizitie a unui aparat, obiectiv sau accesoriu Canon. Poti sa te inscri doar odata, cu un singur comentariu / participant. Regulamentul complet al acestui concurs il gasesti aici.

Succes!

83 COMENTARII

 1. Mi-as lua un Canon EOS 5D Mark IV (http://www.f64.ro/canon-eos-5d-mark-iv-24-105mm-f4-is-l-ii-full-frame-30mpx-video-4k-ecran-3-2-inch-touchscreen.html), dar nu neaparat in kit cu obiectivul. Este un aparat care m-ar ajuta foarte mult pe partea de filmat, dar depaseste cu mult bugetul. Probabil daca voi castiga, imi voi achizitiona 50-ul de 1.4 cu USM (http://www.f64.ro/products/description/Canon_EF_50mm_f_1_4_USM/index.html) E un obiectiv pe care mi-l doresc de mult si planuiam oricum sa-l iau in curand. Multumesc!

Comments are closed.